Reguli
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Reguli
aici voi posta regulile de conduita pe forum care vor trebui sa fie respectate de fiecare user^_^( sper sa o faca cu totii *_*).....daca nu aceste abateri vor duce la sanctionari ^^ ....
4.Nu faceti spam ( postare aiurea fara sens)...off-topic( deviere de la subiect)
5.Nu faceti double-posting, triple-posting etc. ( postarea a mai multor mesaje unul dupa altul)
6.Nu creati topicuri care mai exista odata sau care contin in principal acelasi lucru pe care il va contine si topicul pe care doriti sa il postati ( folositi Search pentru a fi siguri ca nu mai exista topicul )
7.La jocuri se accepta maxim 3-4 posturi intr-un topic...daca incalcati regula = ban 1 zi
8.Nu aveti voie sa postati mesaje colorate....doar admini si moderatori au voie sa foloseasca culori
4.Nu faceti spam ( postare aiurea fara sens)...off-topic( deviere de la subiect)
5.Nu faceti double-posting, triple-posting etc. ( postarea a mai multor mesaje unul dupa altul)
6.Nu creati topicuri care mai exista odata sau care contin in principal acelasi lucru pe care il va contine si topicul pe care doriti sa il postati ( folositi Search pentru a fi siguri ca nu mai exista topicul )
7.La jocuri se accepta maxim 3-4 posturi intr-un topic...daca incalcati regula = ban 1 zi
8.Nu aveti voie sa postati mesaje colorate....doar admini si moderatori au voie sa foloseasca culori
Ultima editare efectuata de catre Krissette in Sam Mai 03, 2008 5:09 am, editata de 1 ori
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Re: Reguli
Ma scuzati ca postez aici.Dar cum naiba..regula 7 e absurda. 3-4 posturi intr-un topic????
Cear fi sa schimbati Topic,cu Pagina.Adica nush mi se pare mult prea putin >.</
Cear fi sa schimbati Topic,cu Pagina.Adica nush mi se pare mult prea putin >.</
Ryone- White Style
- Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 28/04/2008
Re: Reguli
regula aia am pus-o cand aveam nervi extremi pe o anumita persoana...poti sa o ignori daca vrei
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum