Favorite PV
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Favorite PV
oky care PV va place cel mai mult....
la mine ar fi: Akane, Dirty, livEvil acestea imi plac foarte mult....sunt foarte dragute ^__^ ( ma cam enerveaza fata aia din livEVIL)
la mine ar fi: Akane, Dirty, livEvil acestea imi plac foarte mult....sunt foarte dragute ^__^ ( ma cam enerveaza fata aia din livEVIL)
Ultima editare efectuata de catre -PoSeIoN- in Dum Apr 13, 2008 7:16 am, editata de 1 ori
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Re: Favorite PV
Raison D'etre e unul dintre cele mai bune PV-uri ale lor si se vede ca au muncit foarte mult la el , plus ca ideea e absolut geniala *_________*
Raven Loud Speeeaker imi place ff mult , chiar daca e cam vechi , plus ca yomi arata ff kawa acolo @_@'
Criminal Baby-idee geniala *_*''''
livEVIL-in afara de faptul ca nu imi place deloc de tipa aia z.z' e ff bun PV-ul
Moebius no Yuutsu-Chiar daca sincer tipa aia e oribila ( ma intreb unde au gasit-o x.x''''' ) ador ideea *.*'
Jishou-hahuh aodr PV-ul asta XDDDD
Una peste alta abia il astept pe cel de la White Room *dies*
Raven Loud Speeeaker imi place ff mult , chiar daca e cam vechi , plus ca yomi arata ff kawa acolo @_@'
Criminal Baby-idee geniala *_*''''
livEVIL-in afara de faptul ca nu imi place deloc de tipa aia z.z' e ff bun PV-ul
Moebius no Yuutsu-Chiar daca sincer tipa aia e oribila ( ma intreb unde au gasit-o x.x''''' ) ador ideea *.*'
Jishou-hahuh aodr PV-ul asta XDDDD
Una peste alta abia il astept pe cel de la White Room *dies*
Al Azif- Pink Style
- Numarul mesajelor : 169
Varsta : 33
Localizare : The Last Show
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin:
Imi place Utsutsu no Yume si pe urma ar mai fi: Akane, Criminel baby, The world, Alumnia, Kami to bara, Raison D'etre, Raven Loud Speeeaker, Tsuki no Hikari, Konoha si ar mai fi mai multe.
Byo.Shin- Moderator
- Numarul mesajelor : 526
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Data de inscriere : 20/04/2008
Foaie de personaj
Name: Yume
Kana Coin: 500
hm....am noi preferinte...acum prefer mai mult livEVIL...Raison D'etre si nu in ultimul rand Criminal Baby...e geniala ideea *____________*
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum