Naiya Project 1.1 PurpleVersion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Care sunt pasiunile vostre?

5 participan?i

In jos

Care sunt pasiunile vostre? Empty Care sunt pasiunile vostre?

Mesaj Scris de funeral 4 friend Lun Apr 14, 2008 3:07 am

Care sunt pasiuniile voastre si de ce?
funeral 4 friend
funeral 4 friend
Red Style
Red Style

Numarul mesajelor : 481
Varsta : 32
Localizare : :::close to you:::
Data de inscriere : 11/04/2008

Foaie de personaj
Name: Dreen
Care sunt pasiunile vostre? Left_bar_bleue1/1Care sunt pasiunile vostre? Empty_bar_bleue  (1/1)
Kana Coin: 16

http://sweet-sugar-candy.hi5.com

Sus In jos

Care sunt pasiunile vostre? Empty Re: Care sunt pasiunile vostre?

Mesaj Scris de Akihara Lun Apr 14, 2008 9:32 am

a fost o vreme cand eram pasionata de jurnalism.mi se parea destul de interesant sa iau interviuri sau sa scriu articole.acum nu mai am aceasta pasiune, insa din totdeauna am fost interesata in astronomie.imi place sa invat lucruri noi despre planete, stele, comete..e o stiinta fascinanta.
Akihara
Akihara
Blue Style
Blue Style

Numarul mesajelor : 76
Varsta : 30
Data de inscriere : 11/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de jelly.fish Vin Mai 02, 2008 3:51 pm

desenatul, cantatul la chitara, sa invat japoneza
si dizainu vestimentar *o*

desenatul- pt ca ma simt libera, odata ce am pus creionul pe foaie, lumea e a mea...pot face ce vreau eu, stiind ca nu imi va pasa ce zic altii despre acel desen

cantatul la chitara pt ca hahaha~ nam idee dc...pur si simplu xD
sa invat japoneza-pt ca ii limba mea preferata, o ador, si vreau sa plec in japonia peste ceva vreme

dizainu-pt ca vreau sa imi las mintea sa zboare libera, si sa creez haine...matusa mea ii o inspiratie enorma pt mine aici xD
jelly.fish
jelly.fish
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 37
Varsta : 31
Localizare : ミカルのうち
Data de inscriere : 02/05/2008

Foaie de personaj
Name: NoNo
Care sunt pasiunile vostre? Left_bar_bleue1/10Care sunt pasiunile vostre? Empty_bar_bleue  (1/10)
Kana Coin: 500

http://nono23q.livejournal.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de toast.brat Vin Mai 02, 2008 4:55 pm

Pai
1.
Tot ce are legatura cu medicina
2.
Japonia^^
3.
Catelusii mei si Nyappy
4.
Culorileeeeee
5.
Pianu si chitara.
Explicatii vv:
1.
Ador sa citesc si sa invat despre viata umana^^. Plus ca vreau sa devin medic/anatomist. De acu un an de cand eram la bunici si ma plictiseam si m-am uitat la E.R. am stiut ca asta o sa devin<3.
2.
Ii cea mai tare tara. Oamenii is pur si simplu mai normali, mai linistiti, fara atatea prejudecati si tampenii. Plus ca-s foarte politicosi. Cand o venit japonezi in baia mare si am iesit cu Anto in oras, toate bancile din zona aia aveau in jur pachete si chistocuri de tigari aruncate pe jos. Si un japonez fuma pe banca de langa noi. Cand o terminat tigara o stinso in balta si apoi o puso in scrumiera de la cosu de gunoi. M-o lasat affraid
3.
Pai imi ador catelusii, sa ma joc cu ei, sa-i plimb, sa le fac baie si sa dorm cu ei. Si Nyappy pentru ca mereu cand vad o poza cu ea ma topesc. Ii asa dulceeeeee<33 si micuta. Yuy o(≧∀≦)o
4.
Imi plac culorile. Viata ar fi seaca fara ele^^. Imi plac alea vesele cum ar fi roz si portocaliu, verde, galben. Si negru si gri is singurele intunecate care imi plac. Dispretuiesc in schimb rosu, albastru si maro. scratch
5.
Nu stiu sa cant nici la pian, nici la chiatara, da mereu mi-am dorit sa invat. Si o data la scoala ne-o dus profa de muzica in ceva camera cu instrumente si o zis ca vrea sa vada ce stie fiecare din noi sa faca. Si cu chitara nu m-am descurcat, da la pian o zis ca am fo cea mai buna^^.I'm proud.

Ano, hai soo desu, asta-i tot. Very Happy
toast.brat
toast.brat
Pink Style
Pink Style

Numarul mesajelor : 177
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/04/2008

Foaie de personaj
Name: Ely.
Care sunt pasiunile vostre? Left_bar_bleue0/100Care sunt pasiunile vostre? Empty_bar_bleue  (0/100)
Kana Coin: 500

http://lullaby-butterflies.hi5.com

Sus In jos

Mesaj Scris de SnOw`AlLuRa Lun Mai 19, 2008 10:49 am

Pai cea mai importanta pasiune pentru mine este cantatul[si pe langa bineinteles tot ceea ce este legat de muzica]
Apoi ar urma spoturile mele preferate:voleiul[mi-am descoperit pasiunea ptr acest sport la liceu]si karate[am practicat un an de zile,dar acum cum nu mai am timp,nu pot sa ma duc la cursuri si asa ca fac eu acasa ptr mine ceea ce mai tin minte]
Imi place de asemenea geografia....imi place sa cunosc noi culturi din diferite tari[mai ales Germania si Japonia XD]
SnOw`AlLuRa
SnOw`AlLuRa
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 32
Localizare : There...
Data de inscriere : 17/05/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum