Naiya Project 1.1 PurpleVersion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Shaman King: de ce va plce?

4 participan?i

In jos

Shaman King: de ce va plce? Empty Shaman King: de ce va plce?

Mesaj Scris de Kazumi Mier Apr 23, 2008 8:03 am

Imi place in primul rand pt ca este primul desen de acest gen pe care l-am vazut.Chiar daca nu ma mai uit de ceva vreme tot mai simt ceva pentru acest anime.Imi place umorul personajelor, dar si seriozitatea lor in acelasi timp combinata cu o usoara ironie. Imi place melodia de la inceput pentru ca este asa ritmata (eu am compus un dans la ea ) Imi place foarte mult grafica, mai ales cum e facut Rio, asa haios...
Kazumi
Kazumi
Founder
Founder

Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008

Foaie de personaj
Name: Hanaki
Shaman King: de ce va plce? Left_bar_bleue4/100Shaman King: de ce va plce? Empty_bar_bleue  (4/100)
Kana Coin: 465

http://naiya-project.n-stars.org

Sus In jos

Shaman King: de ce va plce? Empty Re: Shaman King: de ce va plce?

Mesaj Scris de Sabrina Sam Mai 17, 2008 12:28 pm

Trebuie sa recunosc ca inca nu am vazut toate episoadele,dar cred ca am vazut destule incat sa-mi fac o oarecare parere despre anime.
Pai la inceput mi s-a parut foarte interesant,mi-a placut ideea asta cu shamanii si turneul shaman ...dar apoi am inceput sa ma plictisesc.Nu mi s-a mai parut atat de tentant de vizionat...Ma rog..
Are grafica destul de buna,povestea interesanta si personajele sunt destul de bine realizate..
Cel mai mult mi-a placut bineinteles de Yoh..Mi-a placut felul lui de a se comporta cu prietenii sai..Este si istet si binevoitor..
Cam atat despre el ,poate am sa-l termin si eu candva...Nu stiu..Dar este bunisor..Un anime reusit!

Sabrina
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 29
Data de inscriere : 29/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de w_merc Dum Mai 18, 2008 1:11 pm

hmm... in primul rand mi se pare destul de original ca compozitie, desi elementele individuale nu's foarte. m'am uitat la destul de mult din ce era... personaj favorit nu am ( niciodata nu'mi fac... ). nu'mi place faptul ca nu a fost inca terminat... e incomplet... te lasa in ceata pe'undeva pe la efectivul mijloc al povestii... de'asta'mi displace. in rest povestea e bine conturata si si personajele

w_merc
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 18/05/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Al Azif Lun Mai 19, 2008 8:47 am

(^^^) Kanaya,am sa repet...anime-urile si desenele nu sunt acelasi lucru

So...eu incerc sa ingnor de cele mai multe ori grafica . Pentru mine conteaza mai mult ideea.Si in ce o priveste pe aceasta as spune ca este originala . Pentru uni e interesanta , pentru alti nu . Iar eu sunt undeva pe la mijloc . E interesanta , dar nu foarte . Mai mult , nu prea e genul meu . Anyway,ceea ce ma enerveaza in mod clar este rivalitatea dintre Yoh si Hao x.x pe mine una deja a inceput sa ma enerveze ideea aceasta pentru ca apare in multe anime-ruri ( si ca sa va dau un exemplu : Inuyasha ) .
Acum , revenind la grafica . Nu este excelenta dar nici oribila . Nu prea imi place cum sunt realizate personajele , but cum am mai spus , pe mine nu asta ma deranjeaza la un anime ( in mare parte ) .
Coloana sonora e bunicica si openigul mi-a placut foarte mult ^^ ( si ma refer la opening-ul de la anime-ul original , in japoneza x.x' )
So,in concluzie nu e un anime stupid , dar nici excelent nu prea e . . . poate pentru ca nu e genul meu XD
Al Azif
Al Azif
Pink Style
Pink Style

Numarul mesajelor : 169
Varsta : 33
Localizare : The Last Show
Data de inscriere : 11/04/2008

Foaie de personaj
Name:
Shaman King: de ce va plce? Left_bar_bleue2/100Shaman King: de ce va plce? Empty_bar_bleue  (2/100)
Kana Coin:

http://eclipse-project.1talk.net/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum