Elfen Lied: Sfarsitul
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Elfen Lied: Sfarsitul
Moartea lui Lucy ma lasat cu gura cascata,eu asa speram ca ea sa se intoarca in casa unde traise ultima vreme si sa ia totul de la inceput...
Am fost foarte bucuroasa cind am vazut scena de reunire de familie dintre Kurama si fca sa,cit de socata am fost cind au explodat,mie i se parea ca el a facut ceva sa preintimpene asta,dar n-a fost sa fie...
Totus sunt bucurosasa pentru Nana ca a putut sa isi formeze o familie si sa traiasca fericit impreuna cu ei.
Am neleamuriri in privinta acelei umbre de la poarta(asa sper si chiar imi inchipui ca-i Lucy,doar totul e posibil ^_^).Tot n-am inteles ce-s cu cornele din capul acelui director care chinuia toti dicloni.i...Si intr-adevar mi-a lasat o oarecare urma de tristete,dar nu pot sa o explic........
Am fost foarte bucuroasa cind am vazut scena de reunire de familie dintre Kurama si fca sa,cit de socata am fost cind au explodat,mie i se parea ca el a facut ceva sa preintimpene asta,dar n-a fost sa fie...
Totus sunt bucurosasa pentru Nana ca a putut sa isi formeze o familie si sa traiasca fericit impreuna cu ei.
Am neleamuriri in privinta acelei umbre de la poarta(asa sper si chiar imi inchipui ca-i Lucy,doar totul e posibil ^_^).Tot n-am inteles ce-s cu cornele din capul acelui director care chinuia toti dicloni.i...Si intr-adevar mi-a lasat o oarecare urma de tristete,dar nu pot sa o explic........
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Re: Elfen Lied: Sfarsitul
Pe mine sfarsitu m-o facut sa plang. Chiar nu vroiam ca Lucy sa moara. M-am gandit ca umbra aia de la usa ii ea si m-am simtit mai bine da nuj...am ciudata senzatie ca nu o fost Lucy.
Da este ceva episod suplimentar 14 care nuj care ii coninuarea sau nu da daca ii, Nana si cu fata aia mica[Am uitat cum o cheama], gateau ceva parca pentru Lucy...cred-_-''
M-am uitat de mult la el si nu mai tin chiar tot minte da noh.
Da este ceva episod suplimentar 14 care nuj care ii coninuarea sau nu da daca ii, Nana si cu fata aia mica[Am uitat cum o cheama], gateau ceva parca pentru Lucy...cred-_-''
M-am uitat de mult la el si nu mai tin chiar tot minte da noh.
toast.brat- Pink Style
- Numarul mesajelor : 177
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/04/2008
Foaie de personaj
Name: Ely.
Kana Coin: 500
ok O_O' V-as ruga ff mult sa cititi postul meu , toti cei care cred ca Lucy moare , in special cei doi useri care au postat mai sus .
Lucy nu moare . Sau s-ar putea spune ca moare intr-un fel . Exista un fel de OVA in care Nyu / Lucy apare intr-o stare perfect normala alaturi de Nana , Kouta si Yuka ( sau cum o chema O.O am si uitat x.x ) . In manga totul e mult mai bine aratat . So , Lucy nu moare . In acel episod nu s-a vazut decat cornul ei zburand prin aer nu un picioar sau cine stie ce O___O' .
Lucy nu moare . Sau s-ar putea spune ca moare intr-un fel . Exista un fel de OVA in care Nyu / Lucy apare intr-o stare perfect normala alaturi de Nana , Kouta si Yuka ( sau cum o chema O.O am si uitat x.x ) . In manga totul e mult mai bine aratat . So , Lucy nu moare . In acel episod nu s-a vazut decat cornul ei zburand prin aer nu un picioar sau cine stie ce O___O' .
Al Azif- Pink Style
- Numarul mesajelor : 169
Varsta : 33
Localizare : The Last Show
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin:
Haha. Era un corn[...Ce ciudat suna corn.]
Well, bine ca nu moare.
Nu am citit mangau...M-am plictisit dupa prima pagina=]]
Animele mi se pare mai interesante:-?
Well, bine ca nu moare.
Nu am citit mangau...M-am plictisit dupa prima pagina=]]
Animele mi se pare mai interesante:-?
toast.brat- Pink Style
- Numarul mesajelor : 177
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/04/2008
Foaie de personaj
Name: Ely.
Kana Coin: 500
Subiecte similare
» Which Elfen Lied personality are you?
» What Elfen Lied Charecter Are You?~ (Boys and Girls)
» Fuul metal alchimist, va place sfarsitul lui?
» What Elfen Lied Charecter Are You?~ (Boys and Girls)
» Fuul metal alchimist, va place sfarsitul lui?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum