Cititi
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Cititi
cei care au de acum mai mult de 3 posturi pe o pagina la jocuri au ban 2 zile.........XD
sunt prea multe posturi acolo si la anime sau alte categori cam bate vantul.......aceasta restrictie va ramane pana peste 2 saptamani
sunt prea multe posturi acolo si la anime sau alte categori cam bate vantul.......aceasta restrictie va ramane pana peste 2 saptamani
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Re: Cititi
ok , ce-i drept se posteaza mult la jocuri si nu e prima oara cand se intampla , but cred ca ai cam exagerat,Nana O.O'
Gomene dar e cam prea aiurea ca cineva sa primeasca ban 2 zile pentru 3 posturi pe o pagina . . . nu zic ca nu e corect sa interzici postarea in exces pentru ca nu e forum de jocuri , ci forum anime , dar eu cred ca ai cam exagerat , totusi . . . .
Gomene dar e cam prea aiurea ca cineva sa primeasca ban 2 zile pentru 3 posturi pe o pagina . . . nu zic ca nu e corect sa interzici postarea in exces pentru ca nu e forum de jocuri , ci forum anime , dar eu cred ca ai cam exagerat , totusi . . . .
Al Azif- Pink Style
- Numarul mesajelor : 169
Varsta : 33
Localizare : The Last Show
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin:
Re: Cititi
stiu ca am exagerat si eu un pic.....o sa scot chestia cu ban-ul.....dar totusi in catva timp vom ajunge sa fie 6000 de posturi la jocuri si maxim 100 la anime sau la alte categorii......
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum