Princess Ai
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Princess Ai
Imi place mult mangaul acesta si in special ideea...vreau sa spun ca este originala si ador modul in care sunt realizate personajele @.@ (in special Ai)
Este totusi pacat ca nu se gaseste online ..X.x...cel putin eu pana acum nu am gasit-o online iar primul volum l-am cumparat de la Nijikon...dar din pacate este in romana X.x...si asta e foarte stresant pentru ca unele expresii sunt penibile >.>....
As vrea sa imi iau si volumele urmatoare dar asta numai dupa ce termin cu Death Note si Rozen Maiden X.x'
Este totusi pacat ca nu se gaseste online ..X.x...cel putin eu pana acum nu am gasit-o online iar primul volum l-am cumparat de la Nijikon...dar din pacate este in romana X.x...si asta e foarte stresant pentru ca unele expresii sunt penibile >.>....
As vrea sa imi iau si volumele urmatoare dar asta numai dupa ce termin cu Death Note si Rozen Maiden X.x'
Al Azif- Pink Style
- Numarul mesajelor : 169
Varsta : 33
Localizare : The Last Show
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin:
Re: Princess Ai
am si eu primul volum...tot de la Nijicon si de asemenea tot in romana-.-' cu tot cu expresiile alea sooper idioate-.-'' gen ,,clipeste"mrg..
e un manga foarte sooper si merita cu adevarat cititXDsi nush cum a stat cea care a facut mangaul sa migaleasca atat in unele imagini...soo...daca avetzi ocazia sa il cititzi nu o ratatzi^_^
e un manga foarte sooper si merita cu adevarat cititXDsi nush cum a stat cea care a facut mangaul sa migaleasca atat in unele imagini...soo...daca avetzi ocazia sa il cititzi nu o ratatzi^_^
.Ink.KetHit.- Moderator
- Numarul mesajelor : 209
Varsta : 33
Localizare : Aici^_^
Data de inscriere : 13/04/2008
Foaie de personaj
Name: Yurie
Kana Coin: 135
Re: Princess Ai
eu am gasit princess ai online ...nu mai stiu unde exact :-?? ...anyway...nu l-am citit...m-am interesat de acest manga pt ca a fost facut de ai yazawa care-mi place mult si de courtney love...acea courtney love pe care nu o suport de nicio culoare...dar e irelevant :-j...vroiam sa o citesc sa vad ce-i poate capul drogatei ucigase (she murdered Kurt!!!)
Ruki- White Style
- Numarul mesajelor : 7
Varsta : 30
Localizare : In the middle of nowhere
Data de inscriere : 02/05/2008
Foaie de personaj
Name: Integra Hellsing
Kana Coin:
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum