the LAST SHOW PV
4 participan?i
Pagina 1 din 1
the LAST SHOW PV
http://tw.youtube.com/watch?v=vRMf4gQTLRg&eurl=http://www.wretch.cc/blog/lovekagrra&article_id=20870247
Asa , ieri eram prea agitata si nu l-am pus XDDDD , se pare ca the LAST SHOW a aparut mai devreme decat trebuia ( naisu ar fi sa apara si celelalte asa XD ) .
Si-au schimbat putin stilul dar eu nu am nimic de comentat la asta , pentru ca li se potriveste foarte bine si mie una imi place @_________@
PV-ul e pur si simplu genial si melodia la fel ( Show Tiime XD ) Yomi arata ff fluffy si kawa si chibi in PV-ul asta @________@' Satty arata ca o tipa O.O' Ni~ya arata. . . . ca Ni~ya O.O' Ruka @.@ *faints* i-se potriveste stilul asta @___@ si cu chestia aeea pe ochi @.@' *faints* . Hitsugi . . . are parul prea scurt O.O'
Asa , ieri eram prea agitata si nu l-am pus XDDDD , se pare ca the LAST SHOW a aparut mai devreme decat trebuia ( naisu ar fi sa apara si celelalte asa XD ) .
Si-au schimbat putin stilul dar eu nu am nimic de comentat la asta , pentru ca li se potriveste foarte bine si mie una imi place @_________@
PV-ul e pur si simplu genial si melodia la fel ( Show Tiime XD ) Yomi arata ff fluffy si kawa si chibi in PV-ul asta @________@' Satty arata ca o tipa O.O' Ni~ya arata. . . . ca Ni~ya O.O' Ruka @.@ *faints* i-se potriveste stilul asta @___@ si cu chestia aeea pe ochi @.@' *faints* . Hitsugi . . . are parul prea scurt O.O'
Al Azif- Pink Style
- Numarul mesajelor : 169
Varsta : 33
Localizare : The Last Show
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin:
Re: the LAST SHOW PV
imi place mel asta...de fapt o ador si video-clipul e superr...ni~ya arata bestial...in sf stiu si eu ce culoare are la parXDchiar ca ruka arata mult mai schimbat si mai bn...cu chetioara aia pe un ochi...imi place moala prostanaca a lu yomi ...aici a iesit bnXD
.Ink.KetHit.- Moderator
- Numarul mesajelor : 209
Localizare : Aici^_^
Data de inscriere : 13/04/2008
Foaie de personaj
Name: Yurie
Kana Coin: 135
ador melodia asta....kami e prea molipsitoare si m-am luat dupa statusul ei de pe mess si am ascultat melodia....e geniala cum a zis si ea imi place mult PV-ul si sper sa apara si celelalte melodii tot asa de repede
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
off : Krissette , nici eu nu ma asteptam sa dau de the last show pana pe 21 mai . Sunt totusi sigura 98% ca celelalte melodii nu vor aparea decat pe data stabilita . Dar cine stie ce mai urmeaza O_O'Krissette a scris:sper sa apara si celelalte melodii tot asa de repede
KetHit , vezi ce spui >.>
EDIT:
~iti spun eu X3Byo.Shin a scris:Yomi a iesit chiar super bine... dar si Sakito @.@ cum pot fi atat de frumosi?
Sut raci XDDDDDDDDDDDDD
Ultima editare efectuata de catre Al Azif in Dum Apr 27, 2008 1:38 pm, editata de 1 ori
Al Azif- Pink Style
- Numarul mesajelor : 169
Localizare : The Last Show
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin:
L-am vazut si eu O__________O era sa cad de pe scaun cand am auzit de la Kami ca a aparut. Chiar daca s-a schimbat putin stilul, suna foarte bine. Si sunetul de chitara e atat de OMG nici nu mai am ce zice... e pur si simplu genial, superb O________O
Yomi a iesit chiar super bine... dar si Sakito @.@ cum pot fi atat de frumosi? Si ai dreptate kami, cine stie ce surprize ne mai asteapta ^_____^
Yomi a iesit chiar super bine... dar si Sakito @.@ cum pot fi atat de frumosi? Si ai dreptate kami, cine stie ce surprize ne mai asteapta ^_____^
Byo.Shin- Moderator
- Numarul mesajelor : 526
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Data de inscriere : 20/04/2008
Foaie de personaj
Name: Yume
Kana Coin: 500
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum