Naiya Project 1.1 PurpleVersion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ohayo gozaimasu

2 participan?i

In jos

Ohayo gozaimasu Empty Ohayo gozaimasu

Mesaj Scris de Tahrik Vin Apr 11, 2008 2:41 pm

^.^
Well here i come ok so
I'm Tahrik , Azel , Elena cum vreti voi ^^ 14 ani...^^" aproape spre 15 >_<" de ce nu cresc odata?
Asa deci imi place sa ascult muzica ..
Genuri de muzica-j-rock , rock , pop-rock(uneori) oricum nu TH....hate that guys* , crap , minimal , house , metal , heavy metal , death metal ^^
Trupe preferate-in principiu cele j-rock:The Gazette , Nightmare , X Japan , Dir en Grey , L'Arc~en~Ciel , Phantasmagoria , Moi dix Mois ^^
Hobby-uri-mai incerc cate ceva in PSCS3 , Corel 12. , Dreamweaver ... imi place s acitesc carti in special romanele ^^ , imi plac foarte mult animalele le iubesc extrem d emult de-asta is si vegetariana ^^" ma rog un aspect de-a meo...in rest imi plac chestiile stintiifice "universul" faze din astea O_O"
In rest numai stiu ce sa zic..
Questions?
O_O" edit era sa uit ceva foarte important anime-uri preferate:Death Note , Claymore , Bleach , Black Lagoon , NGE , One Piece
Tahrik
Tahrik
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 11/04/2008

Sus In jos

Ohayo gozaimasu Empty Re: Ohayo gozaimasu

Mesaj Scris de funeral 4 friend Vin Apr 11, 2008 3:11 pm

Welcome Tahrik!!! sa inteleg ca iti place sa stii despre univers..wooww...poi ce pot sa zic..distractie placuta si spor la treaba:*
funeral 4 friend
funeral 4 friend
Red Style
Red Style

Numarul mesajelor : 481
Varsta : 32
Localizare : :::close to you:::
Data de inscriere : 11/04/2008

Foaie de personaj
Name: Dreen
Ohayo gozaimasu Left_bar_bleue1/1Ohayo gozaimasu Empty_bar_bleue  (1/1)
Kana Coin: 16

http://sweet-sugar-candy.hi5.com

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum