Inuyasha:Kagome sau Kikyuo
+4
Al3xiS
.Ink.KetHit.
Akiro
ank
8 participan?i
Pagina 1 din 1
Pe cine alegeti pe Kagome sau Kikyuo
Inuyasha:Kagome sau Kikyuo
Pe cine alegeti dintre Kagome si Kikyo?
Yo aleg pe Kagome ptr ca ea il iubeste cu adevarat , daca Kikyo l-ar fi iubit si-ar fi aflat ca nu Inuyasha a ucis-o nu ar fi incercat sa-l ia cu ea in iad ci s-ar bucura ca Inuyasha o iubeste pe Kagome si ca ea il iubeste pe el (pentru ca atunci cand iubesti pe cineva nu te gandesti la cat vei suferii tu ci te gandesti ca persoana iubita sa fie fericita, chiar daca cu alta persoana, mai stii si un lucru ca te va pastra mereu in inima lui, mai ales daca ai murit). In plus ei nu prea au avut incredere in ei , adica au ales sa urasca nu sa iubeasca , nu s-au gandit decat ca celalalt a tradat nu ca alcineva ar fi putut sa le insceneze totul.
Si inca ceva acum ar fi batrana , dar ar trebui sa o lase sa se odihneasca in pace , daca Naraku ar fi distrus sufletul ei n-ar mai cauta razbunare ci s-ar odihni in pace.
http://tinypic.com/view.php?pic=16kbax0&s=3
Yo aleg pe Kagome ptr ca ea il iubeste cu adevarat , daca Kikyo l-ar fi iubit si-ar fi aflat ca nu Inuyasha a ucis-o nu ar fi incercat sa-l ia cu ea in iad ci s-ar bucura ca Inuyasha o iubeste pe Kagome si ca ea il iubeste pe el (pentru ca atunci cand iubesti pe cineva nu te gandesti la cat vei suferii tu ci te gandesti ca persoana iubita sa fie fericita, chiar daca cu alta persoana, mai stii si un lucru ca te va pastra mereu in inima lui, mai ales daca ai murit). In plus ei nu prea au avut incredere in ei , adica au ales sa urasca nu sa iubeasca , nu s-au gandit decat ca celalalt a tradat nu ca alcineva ar fi putut sa le insceneze totul.
Si inca ceva acum ar fi batrana , dar ar trebui sa o lase sa se odihneasca in pace , daca Naraku ar fi distrus sufletul ei n-ar mai cauta razbunare ci s-ar odihni in pace.
http://tinypic.com/view.php?pic=16kbax0&s=3
ank- Blue Style
- Numarul mesajelor : 106
Varsta : 29
Data de inscriere : 29/04/2008
Foaie de personaj
Name: Eclair
Kana Coin: 500
Re: Inuyasha:Kagome sau Kikyuo
Pai eu am ales-o pe Kagome pentru ca e frumoasa , desteapta , cu capul pe umeri , iubareata , glumeata , si foarte atenta cu cei din jurul ei .
Akiro- Orange Style
- Numarul mesajelor : 313
Varsta : 32
Localizare : Heaven
Data de inscriere : 26/04/2008
Foaie de personaj
Name: Akiro
Kana Coin: 200
kekyou e cam moarta...dar avand in vedere cat de enervanta este kagome totushi o aleg pe kikyou pentru ca imi place personalitatea ei..si e mai dragutza decat kagomeXD
.Ink.KetHit.- Moderator
- Numarul mesajelor : 209
Varsta : 33
Localizare : Aici^_^
Data de inscriere : 13/04/2008
Foaie de personaj
Name: Yurie
Kana Coin: 135
Eu o aleg pe Kagome pentru ca e frumoasa,desteapta si pentru ca il iubeste cu adevarat pe Inuyasha
https://2img.net/h/i176.photobucket.com/albums/w183/kagomebloodred93/KAGOME-1.jpg
https://2img.net/h/i176.photobucket.com/albums/w183/kagomebloodred93/KAGOME-1.jpg
Al3xiS- White Style
- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Foaie de personaj
Name: Alexis
Kana Coin:
nush dc o alegeti cu toti pe Kagome ,pur sdhi simplu n-o suport o prefer pe Kikyo care
nu i-a pasat de blestem shi l-a iubit sincer pe Inuyasha , iar Kagome shi Inuyasha ascund adevarul unul fata de altul, so o aleg pe Kikyio
nu i-a pasat de blestem shi l-a iubit sincer pe Inuyasha , iar Kagome shi Inuyasha ascund adevarul unul fata de altul, so o aleg pe Kikyio
dark_as_hell- Blue Style
- Numarul mesajelor : 51
Varsta : 30
Localizare : in Hell
Foaie de personaj
Name: Ayame
Kana Coin: 100
Catre Kagome se indreapta votul meu . Viata a fost cruda cu Kikyo ,dar Kagome este preferata mea............ Kago este frumoasa ,desteapta ,il iubeste pe InuYasha cu adevarat..
Nu prea e de facut comparatii...sau e O.O
Anywayzzz am votat-o pe Kikyo,ea a fost prima venita sa spunem asa...Kagome a fost doar o piedica intre dragostea lui Inuyasha si Kikyo.
Pe langa asta Kikyo e mult mai puternica decat kagome....mi se pare ca Kagome doar copiaza ceea ce Kikyo a facut in trecut O_O"
Anywayzzz am votat-o pe Kikyo,ea a fost prima venita sa spunem asa...Kagome a fost doar o piedica intre dragostea lui Inuyasha si Kikyo.
Pe langa asta Kikyo e mult mai puternica decat kagome....mi se pare ca Kagome doar copiaza ceea ce Kikyo a facut in trecut O_O"
SnOw`AlLuRa- White Style
- Numarul mesajelor : 45
Varsta : 32
Localizare : There...
Data de inscriere : 17/05/2008
Eu o aleg pe Kikyou,deoarece,chiar daca e moarta,este mai dragutza decat Kagome.Ea este foarte enervanta,mai ales cand striga ,,Inuyasha!!!!" si bla bla bla...mi-se pare ca este unul dintre cele mai enervante personaje din acest anime!
Sabrina- White Style
- Numarul mesajelor : 9
Varsta : 29
Subiecte similare
» What Inuyasha Hero are you?
» Which female inuyasha character are you?
» Inuyasha: personaje preferate
» Which anime family do you belong in, out of Inuyasha,Ranma1?
» Which female inuyasha character are you?
» Inuyasha: personaje preferate
» Which anime family do you belong in, out of Inuyasha,Ranma1?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum