Nemultumiri
+2
dark_as_hell
Kazumi
6 participan?i
Pagina 1 din 1
Nemultumiri
umh daca sunteti nemultumiti de ceva legat de forum va rog sa postati in acest subiect si noi ne vom uita asupra problemei si vom incerca sa o rezolvam^^
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Re: Nemultumiri
pai....toata luumea posteaza la red place, acolo sunt cele mai muulte topic-uri shi cepe mai muulte postari.La sectiunea anime nu prea posteaza, ce forum e asta anime sau de stat la taclale?
dark_as_hell- Blue Style
- Numarul mesajelor : 51
Varsta : 30
Localizare : in Hell
Data de inscriere : 29/04/2008
Foaie de personaj
Name: Ayame
Kana Coin: 100
dark_as_hell a scris:pai....toata luumea posteaza la red place, acolo sunt cele mai muulte topic-uri shi cepe mai muulte postari.La sectiunea anime nu prea posteaza, ce forum e asta anime sau de stat la taclale?
Ano , problema e ca nu sunt topicuri interesante la sectiunile cu anime x_________________________________x' de aceea nu posteaza lumea >.>''''
Al Azif- Pink Style
- Numarul mesajelor : 169
Varsta : 33
Localizare : The Last Show
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin:
Well... cred ca singura problema e iconita de la Mesaje noi... it's too big >.<
Byo.Shin- Moderator
- Numarul mesajelor : 526
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Data de inscriere : 20/04/2008
Foaie de personaj
Name: Yume
Kana Coin: 500
It's purely disgusting X_____________________________X"
You ppl wtf's wrong with ya ?
M-am inregistrat ptrk mi s-a parut interesant,dar cand sa vad .. "Photografic Place" .. iar eu pe forum am "Photographic Corner" .. si apoi povestea aia cu 'Project'-ul , chiar nu puteti sa va abtineti ??? Uite ce e , daca nu inceteaza toata prostia asta o sa va alegeti cu flooduri peste flooduri si-apoi n-o sa va convina,deci daca mai vreti sa va traiasca forumul va sfatuiesc sa-l revizuiti unpic . Si citeste aici :
http://akai-project.do-goo.net/regulament-f1/copyright-t757.htm
You ppl wtf's wrong with ya ?
M-am inregistrat ptrk mi s-a parut interesant,dar cand sa vad .. "Photografic Place" .. iar eu pe forum am "Photographic Corner" .. si apoi povestea aia cu 'Project'-ul , chiar nu puteti sa va abtineti ??? Uite ce e , daca nu inceteaza toata prostia asta o sa va alegeti cu flooduri peste flooduri si-apoi n-o sa va convina,deci daca mai vreti sa va traiasca forumul va sfatuiesc sa-l revizuiti unpic . Si citeste aici :
http://akai-project.do-goo.net/regulament-f1/copyright-t757.htm
Chloe- White Style
- Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 31/05/2008
Vrea sa zica ca ati copiat tot de pe Akai Project!
blueobelix- White Style
- Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 08/06/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum