Important
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Important
eu ma gandesc de la un timp ca sa vrea sa inchid forumul....e greu sa ai forum si sa vezi ca nu se inregistreaza mai nimeni pe el.......si e totusi un forum vechi pe care nu s-au prea inregistrat useri.......se pare ca multora nu le place forumul pentru ca nu prea posteaza si daca posteaza o fac doar la jocuri.....sunt alte forumuri care au in scurt timp foarte multi membri si sunt cate 5-6 useri online oricand ai intra pe forum iar pe aceste acte 1-2 useri care intra destul de rar cam cateva minute.....asa nu mai merita sa ai forum....ma gandeam ca ar fi mai bine daca l-as inchide......ma mai gandesc insa la decizia asta^^
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Re: Important
de ce vrei sa inchizi forumul...doar ca nu prea avem useri activi???...dupa parerea mea nu trebuie sa-l inchizi ba din contra...incearca sa mai lucrezi la el sa bagi lucruri interesante astfel incat useri sa se distreze mai mult si bineinteles sa posteze
buffy- Moderator
- Numarul mesajelor : 209
Varsta : 31
Localizare : am uitat ^^'''
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin: 500
Eto...si eu am inchis formul din cauza asta chiar daca aveam 72 de membri >.<...postau doar 4...si ce naiba ne certam mai mult.
INCEARCA sa faci bannere frumoase,ca totul e mijto numai ca banerele sunt simple.
INCEARCA sa faci bannere frumoase,ca totul e mijto numai ca banerele sunt simple.
Ryone- White Style
- Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 28/04/2008
Eu vroiam sa te intreb... chiar ai de gand sa inchizi forum-ul pentru ca am vazut ca sub banner scrie "inscrieti-va pe http://sakura-project.do-goo.net" si am observat ca si acolo esti admin... deci o sa-l inchizi?
Byo.Shin- Moderator
- Numarul mesajelor : 526
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Data de inscriere : 20/04/2008
Foaie de personaj
Name: Yume
Kana Coin: 500
pai nush ce sa mai fac....e un forum cat de cat vechi pe care nu prea vin useri.....nu stiu ce sa mai fac ca sa aduc membri pe forum care sa fie activi^^
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum