Naiya Project 1.1 PurpleVersion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

the curse is here

5 participan?i

In jos

the curse is here Empty the curse is here

Mesaj Scris de dark_inside_like_a_demon Vin Mai 16, 2008 12:52 pm

hey there everyone....I'm Dorina, dar mi se spune mai simplu, Darky.....sunt din vaslui si am 14 ani....sunt atat fana anime, cat si fana a muzicii japoneze, in special a j-rock-ului(I love it!)......in materie de animeuri urmaresc/urmaream : Death Note, Blood+, FMP, FMA, Jigoku Shoujo, MegamanNT Worrior, Naruto, Bleach, Testoasele Ninja, Samurai 7, Cowboy Bebop, Gravitation, R.O.D. the TV, Sailor moon, Mew Mew Power, Captain Tsubasa etc......ca trupe din japonia care imi plac foarte mult sunt An Cafe, Ayabie si Toshiro Masuda(melodiile sale sunt coloana sonora pt animeul naruto)......pe langa trupele astea imi mai place Panik(pe primul loc in oricare top, chiar si japonez), LaFee, Die Killerpilze, Xavier Naidoo, Helloween, Metallica, Evanescence, Linkin Park, Air, Bjork, The ghost of Shell, Fara Zahar, Lady Sovereign, Sunrise Avenue, Three Days Grace, Lovex, Fort Minor, Papa Roach, Sum 41, Breaking Benjamin, Crazy Town, Marilyn Manson, Plain White T's, The Red Jumpsuit Apparatus, Within Temptation etc...in rest ma mai uit si la cartoons....nu prea citesc manga(doar naruto).....sunt o fire in general vesela, dar sunt si mai des pesimista si indiferenta cu lumea...imi place sa compun, sa desenez, sa pictez, sa cant, sa dansez, sa citesc......so, aveti intrebari? nu ezitati sa mi le pune-ti!!...ja-ne

dark_inside_like_a_demon
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 16/05/2008

Sus In jos

the curse is here Empty Re: the curse is here

Mesaj Scris de .Ink.KetHit. Vin Mai 16, 2008 1:02 pm

helloooowww.....^_^ o sa bat un apropo suparator...scz....si mie imi place sa desenez si sa desenez^_^ ce coincidentza^_^ scz pentru asta dar nu m-am putut abtzineXDDD imi place descrierea ta
sper sa itzi faci multzi prieteni pe aici...so ...happy posting and no spam^_^
.Ink.KetHit.
.Ink.KetHit.
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 209
Varsta : 33
Localizare : Aici^_^
Data de inscriere : 13/04/2008

Foaie de personaj
Name: Yurie
the curse is here Left_bar_bleue3/50the curse is here Empty_bar_bleue  (3/50)
Kana Coin: 135

Sus In jos

Mesaj Scris de Kazumi Vin Mai 16, 2008 1:28 pm

oooo....hellooo...a new J-Rock fan...ma bucur sa te cunosc...acomodare placuta...so sa iti faci multi prietenio aici......Happy Posting and No Sapm
Kazumi
Kazumi
Founder
Founder

Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008

Foaie de personaj
Name: Hanaki
the curse is here Left_bar_bleue4/100the curse is here Empty_bar_bleue  (4/100)
Kana Coin: 465

http://naiya-project.n-stars.org

Sus In jos

Mesaj Scris de Byo.Shin Vin Mai 16, 2008 1:57 pm

Hello there... Welcome here, happy posting, have fun. No spam and read the rules o.O''
Byo.Shin
Byo.Shin
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 526
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Data de inscriere : 20/04/2008

Foaie de personaj
Name: Yume
the curse is here Left_bar_bleue2/100the curse is here Empty_bar_bleue  (2/100)
Kana Coin: 500

http://mady-blue-eyes.hi5.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Elly_M Dum Mai 18, 2008 8:03 am

Welcome here Darky^^.. imi place mult cum suna^^...so happy posting si sa fii activa...sa iti faci noi prieteni si sa te distrezi..ja`ne
Elly_M
Elly_M
Blue Style
Blue Style

Numarul mesajelor : 106
Varsta : 30
Data de inscriere : 11/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos