Gazetto ^____^
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Gazetto ^____^
The Gazette este printre cele mai bune formatii din Japonia si una dintre preferatele mele desi imi place mai mult Naitomea si PuraTuri XD
Trupa a fost formata in anul 2002 de catre Ruki [ vocal ], Uruha [1.chitarist ] , Aoi [2.chitarist ], Reita [ bass ] si Yune [tobosar ] ,in 2003 Yune a parasit formatia , fiind inlocuit de Kai . La inceput trupa s-a numit simplu Gazette [ scris in caractere japoneze ] dar incepand din anul 2006 acesta a fost schimbat in The Gazette [scris in limba engeza].
Uhm , asa cum am mai zis The Gazette este una dintre trupele mele preferate , iar vocea lui Ruki este kawaiio ^ ^
Trupa a fost formata in anul 2002 de catre Ruki [ vocal ], Uruha [1.chitarist ] , Aoi [2.chitarist ], Reita [ bass ] si Yune [tobosar ] ,in 2003 Yune a parasit formatia , fiind inlocuit de Kai . La inceput trupa s-a numit simplu Gazette [ scris in caractere japoneze ] dar incepand din anul 2006 acesta a fost schimbat in The Gazette [scris in limba engeza].
Uhm , asa cum am mai zis The Gazette este una dintre trupele mele preferate , iar vocea lui Ruki este kawaiio ^ ^
Hana- White Style
- Numarul mesajelor : 15
Varsta : 32
Data de inscriere : 12/04/2008
Re: Gazetto ^____^
Pentru mine sunt cei mai tari.Ador vocea lui Ruki ,stilul si melodiile lor.
Pv-ul preferat este Filth in the beauty ,pur si simplu il ador :X si Burial Applicant si Taion
Melodiile preferate ar fi Cockroach ,Cassis,Reila,Sugar Pain,etc
Toti 5 sunt super tari si foarte talentati si sper ca intr-o zi sa pot merge la un concert de al lor(probabil nu in Romania)
Pv-ul preferat este Filth in the beauty ,pur si simplu il ador :X si Burial Applicant si Taion
Melodiile preferate ar fi Cockroach ,Cassis,Reila,Sugar Pain,etc
Toti 5 sunt super tari si foarte talentati si sper ca intr-o zi sa pot merge la un concert de al lor(probabil nu in Romania)
~GaZeRoCk~- White Style
- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 31
Data de inscriere : 13/04/2008
si mie imi plac foarte mult...Hano m-ai molipsit cu virusul numit The Gazette xD....
Imi place cum canta Ruki are o voce tare...si imi place super molt de Reita si Aoi sunt prea dragutzi si au un stil prea coool.
Pv-ul preferat fiind Filth in the beauty xD
Imi place cum canta Ruki are o voce tare...si imi place super molt de Reita si Aoi sunt prea dragutzi si au un stil prea coool.
Pv-ul preferat fiind Filth in the beauty xD
funeral 4 friend- Red Style
- Numarul mesajelor : 481
Localizare : :::close to you:::
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name: Dreen
Kana Coin: 16
Oh si mie imi plac. Nu imi placeau pana cand Lolo nu o inceput sa vorbeasca non-stop de ei. Si mi-o dat un video si o inceput sa imi placa. Imi place cum arata Reita cu foaia aia pe nas>.<. Desi ii ciudat-_-''...
Piesa preferata ii Defective Tragedy<33
Piesa preferata ii Defective Tragedy<33
toast.brat- Pink Style
- Numarul mesajelor : 177
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/04/2008
Foaie de personaj
Name: Ely.
Kana Coin: 500
Right e formatia mea preferata dupa MDM si Malice M.
Uruha ish my faaaav <3333..than Reita,Ruki,Aoi,Kai ^.^
Melodia mea preferata de la ei este si va ramane Taion >.<
Uruha ish my faaaav <3333..than Reita,Ruki,Aoi,Kai ^.^
Melodia mea preferata de la ei este si va ramane Taion >.<
SnOw`AlLuRa- White Style
- Numarul mesajelor : 45
Localizare : There...
Data de inscriere : 17/05/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum