Intamplari funny
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Intamplari funny
In acest topic vom povestii cele mai haioase inatamplarii din viatza noastra:)....so Let's go:>:>
funeral 4 friend- Red Style
- Numarul mesajelor : 481
Varsta : 32
Localizare : :::close to you:::
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name: Dreen
Kana Coin: 16
Re: Intamplari funny
pai ... am trecut prin multe O.O" de exemplu era sa cad de pe bloc , sa beau otrava , sa fiu vanduta in alta tara , sa cad de pe pod , sa ma clace trenu de vreo 30 de ori ^^"
dar , una dintre intamplarile funny , sa intanplat vara trecuta .
eu , lynn shi ivy faceam poze pe podu rosu . a fost ditractiv. apoi , dupa ce am facut o poza ,a am observat ka geaca mea , care am puso jos , cadea . mam uitat in spate , shi am vazut kum geaca mea , tocmai geaca mea preferata , cadea elegant in mures :|apoi am tipat : NUUUUUUUUUU!!!!! de ce geacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! mai bn cadea Ivyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy >< in momentul urmator am vurt sa ma arunc in mures ,dupa geaca , dar ma prins lynn . apoi , nu stiu de unde mia venit ca cica o sa mor de frig , dar era vara ^^" si apoi am continuat sa facem poze
dar , una dintre intamplarile funny , sa intanplat vara trecuta .
eu , lynn shi ivy faceam poze pe podu rosu . a fost ditractiv. apoi , dupa ce am facut o poza ,a am observat ka geaca mea , care am puso jos , cadea . mam uitat in spate , shi am vazut kum geaca mea , tocmai geaca mea preferata , cadea elegant in mures :|apoi am tipat : NUUUUUUUUUU!!!!! de ce geacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! mai bn cadea Ivyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy >< in momentul urmator am vurt sa ma arunc in mures ,dupa geaca , dar ma prins lynn . apoi , nu stiu de unde mia venit ca cica o sa mor de frig , dar era vara ^^" si apoi am continuat sa facem poze
Iris.Chibi_J-Rocker- Moderator
- Numarul mesajelor : 492
Varsta : 28
Localizare : undeva unde nu rasare soarele niciodata
Data de inscriere : 12/04/2008
Foaie de personaj
Name: Iris.
Kana Coin: 12
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum