Userul preferat
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Userul preferat
dupa nome..cred ca stitzi ce aveti de facut..aici veti scrie userul vostru preferat sau userii..depinde cu cne va intelegeti bine:)
funeral 4 friend- Red Style
- Numarul mesajelor : 481
Varsta : 32
Localizare : :::close to you:::
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name: Dreen
Kana Coin: 16
Re: Userul preferat
pai^^
.Ink.KetHit.: imi place de ea si pentru ca e okasan *hugs okasan* imi place pentru ca e prietenoasa....activa....si isi exprima parerile mereu ^^
Al Azif: pai are un nik kawaiooo....imi place faptul ca nu se teme sa isi exprime parerea ei oricare ar fi aceasta....face niste seturi kawaioooo^^....si e cam nebuna^^ ( don`t kill me kami-chan)
Lonna: imi place pentru ca e si obasan...imi place ca este prietenoasa....te intelegi super bine cu ea pe mass....si are niste pareri bune
.Ink.KetHit.: imi place de ea si pentru ca e okasan *hugs okasan* imi place pentru ca e prietenoasa....activa....si isi exprima parerile mereu ^^
Al Azif: pai are un nik kawaiooo....imi place faptul ca nu se teme sa isi exprime parerea ei oricare ar fi aceasta....face niste seturi kawaioooo^^....si e cam nebuna^^ ( don`t kill me kami-chan)
Lonna: imi place pentru ca e si obasan...imi place ca este prietenoasa....te intelegi super bine cu ea pe mass....si are niste pareri bune
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Subiecte similare
» Aresteaza userul de mai sus
» filmul preferat
» Air TV: personaj preferat