Naiya Project 1.1 PurpleVersion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Gravitation: personaj preferat

+2
Myu~ai
Kazumi
6 participan?i

In jos

Gravitation: personaj preferat Empty Gravitation: personaj preferat

Mesaj Scris de Kazumi Mier Apr 23, 2008 8:23 am

Personajul meu favorit e Yuki Eri. Pe langa faptul ca are niste ochi irezitibili are si o personalitate care imi place foarte mult. Destul de rece si distanta.
Kazumi
Kazumi
Founder
Founder

Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008

Foaie de personaj
Name: Hanaki
Gravitation: personaj preferat Left_bar_bleue4/100Gravitation: personaj preferat Empty_bar_bleue  (4/100)
Kana Coin: 465

http://naiya-project.n-stars.org

Sus In jos

Gravitation: personaj preferat Empty Re: Gravitation: personaj preferat

Mesaj Scris de Myu~ai Mier Apr 23, 2008 9:43 am

Suichi for ever! *.* E pur si simplu criminal baiatul asta!Cred ca intr-o zi o sa mor de ras.Este f haios si simpatic.Are un caracter f ciudat acum vesel,acum trist,trece f usor peste tot ceea ce se intampla in jurul lui si parca nici nu isi da seama de gravitatea faptelor.Intr-un fel probabil ca imi place ptr ca seamana extrem de mult cu mine.XD
Myu~ai
Myu~ai
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 32
Varsta : 33
Localizare : somewhere in Japan
Data de inscriere : 22/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Akiro Joi Mai 01, 2008 3:58 pm

pai cu siguranta personajul meu preferat este Ryuichi . Imi place felul in care se prosteste si parca ar fi un copil . Este foarte dragut si canta foarte bine . De fiecare data cand il vad imi vine sa rad si sa nu ma mai opresc . Este o fire ticnita si amuzanta si asta imi place foarte mult
Akiro
Akiro
Orange Style
Orange Style

Numarul mesajelor : 313
Localizare : Heaven
Data de inscriere : 26/04/2008

Foaie de personaj
Name: Akiro
Gravitation: personaj preferat Left_bar_bleue1/100Gravitation: personaj preferat Empty_bar_bleue  (1/100)
Kana Coin: 200

http://anime-style.do-talk.com

Sus In jos

Mesaj Scris de ank Vin Mai 02, 2008 4:28 am

Pai mie imi place Shuichi , pentru ca e asa de dragut , frumos , copilaros , nu se da batut , chiar daca Yuki il respingea el nu s-a dat batut , e si foarte amuzant la multe faze am murit de ras , e si vesel si trist da ii trece repede cam ca mie.
ank
ank
Blue Style
Blue Style

Numarul mesajelor : 106
Varsta : 29
Data de inscriere : 29/04/2008

Foaie de personaj
Name: Eclair
Gravitation: personaj preferat Left_bar_bleue1/1Gravitation: personaj preferat Empty_bar_bleue  (1/1)
Kana Coin: 500

Sus In jos

Mesaj Scris de SnOw`AlLuRa Sam Mai 17, 2008 11:59 am

Pai ar fi Yuki,deoarece imi place personalitatea lui....arata ca nu tine la Shuici,dar chiar il iubeste....imi place pentru ca isi ascunde sentimentele
Apoi bineinteles ar fi si shuici,e foarte energic baitul asta >.<,cu totul ca la inceput cand nu stiam despre ce era vorba,am crezut ca este fata X_X
SnOw`AlLuRa
SnOw`AlLuRa
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 45
Localizare : There...
Data de inscriere : 17/05/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de dark_inside_like_a_demon Lun Iun 16, 2008 9:18 am

mie imi place si shuichi si yuki si ryuichi...pur si simplu nu pot sa ma hotarasc...

imi place Shuichi pentru ca e mereu distrat, si nu isi da seama de gravitatea faptelor...e super scumpel, foarte amuzant, credul, frumos(primul personaj cu par roz care-mi place)....iar prin felul sau de-a fi ii face si pe ceilalti sa realizeze unde gresesc sau ii face sa le para rau.....isi schimba imediat starea de spirit, de la veselie generala, la depresie....incredibil caracterul lui shuichi...probabil ca imi place de el si pt faptul ca o parte din personalitatea sa se regaseste in mine

Yuki....de cand l-am vazut mi-a placut...in primul rand pt aspectul fizic(ochi galbeni si par blond:X:x)....apoi, acesta mai are si o fire rece, distanta, greu de influentat....nu poti sti niciodata ce gandeste...el l-a jignit pe shuichi, insa tot acesta i-a dat primul sarut, ceea ce a aratat contrariul faptului ca nu vrea sa fie cu Shindo....plus ca faza aia in care incepe sa lange e de neuitat...am ramasO_OO_oO_O.....nu mi-a venit sa cred

Ryuichi.....imi place la nebunie cand se comporta ca un copilas credul, prostut si aiurit....aici are cel mai mult farmec...insa imi place la fel de mult si in clipele in care e serios si hotarat....^^el l-a salvat pe shuichi la deschiderea concertului^^....arata bine, nu zic nu....iar atunci cand zambeste(ma refer atunci cand este serios) eu cad pe spate....imi place ca are o fire la fel de schimbatoare ca si Shuichi

dark_inside_like_a_demon
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 16/05/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare