Ce ati visat aseara?
+5
cherrylicious
Iris.Chibi_J-Rocker
buffy
funeral 4 friend
Kazumi
9 participan?i
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce ati visat aseara?
oky...simplu spuneti ce ati visat aseara.....
eu am visat ca locuiesc in Japonia.....yay era asade dragut....si treceam pe langa atatia membrii din diferite formatii care imi plac....si nu am mai aflat ce se mai intampla ^^ ma trezit mama %_____%
eu am visat ca locuiesc in Japonia.....yay era asade dragut....si treceam pe langa atatia membrii din diferite formatii care imi plac....si nu am mai aflat ce se mai intampla ^^ ma trezit mama %_____%
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Re: Ce ati visat aseara?
yo aseara am visat ca eram intr-o excursie cu clasa si venise si baiatu de care imi place...si am tot dadeam la el..el la mine...si ma trezii alarma:(((..si nu aflai daca am stat cu baiatu ala sau nu:((((
funeral 4 friend- Red Style
- Numarul mesajelor : 481
Localizare : :::close to you:::
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name: Dreen
Kana Coin: 16
well aseara am visat ca eram la ziua colegei mele de banca...erau foarte multe persoane in special colegi de ai mei si parca jucam adevar si provocare...deodata m-am trezit...kam ciudat visu si a fost foarte scurt
buffy- Moderator
- Numarul mesajelor : 209
Varsta : 31
Localizare : am uitat ^^'''
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin: 500
eu am visat super ciudat ^^"
sa incepem :-)
mam trezit , shi o pietena era langa mine . apoi dintro data apare o prietena de a mea dar intro versiune gigantica shi chibi ^^ apoi a tipat , de ce iam mankat eu prajitura O.O apoi o zis ka ma va manka -.-apoi mam treizt , fata aia era din nou langa mine shi am intrebato dak a visat ce am visat io , shi a zis da . apoi apare o banana gigantica shi ne zice ka este un concert breaking benjamin kiar langa noi ^^ a zis ka ne va duce akolo ^^iar apoi apar extraterestrii shi banana acea incepe sa danseze ka sa nu o mance extraterestii ^^" apoi mam trezit , shi am respirat usuta ka nu ma vor manca extraterestrii ^^
ce vis ciudat O.O"
sa incepem :-)
mam trezit , shi o pietena era langa mine . apoi dintro data apare o prietena de a mea dar intro versiune gigantica shi chibi ^^ apoi a tipat , de ce iam mankat eu prajitura O.O apoi o zis ka ma va manka -.-apoi mam treizt , fata aia era din nou langa mine shi am intrebato dak a visat ce am visat io , shi a zis da . apoi apare o banana gigantica shi ne zice ka este un concert breaking benjamin kiar langa noi ^^ a zis ka ne va duce akolo ^^iar apoi apar extraterestrii shi banana acea incepe sa danseze ka sa nu o mance extraterestii ^^" apoi mam trezit , shi am respirat usuta ka nu ma vor manca extraterestrii ^^
ce vis ciudat O.O"
Iris.Chibi_J-Rocker- Moderator
- Numarul mesajelor : 492
Varsta : 28
Localizare : undeva unde nu rasare soarele niciodata
Data de inscriere : 12/04/2008
Foaie de personaj
Name: Iris.
Kana Coin: 12
aseara am avut un vis tzupel...se facea ca eram in italia la mami si ca imi prezenta un cantaret ca i-ar placea de mine...yo bineinteles ca numai poteam de fericre..si cand sa imi spona ca ma iubeste....incepu cainele meu sa latre si ma trezii:(
Foaie de personaj
eu am visat ca ma aruc de pe balcon si cad pe o perna apoi un om zice ca de ce mam aruncat apoi eu zic ca nu stiu apoi apare unu si zice ka vrea sa ma arunc aiara , si apoi mam trezit =] cel mai sec vis din viata mea =|
Foaie de personaj
eu am visat ca o tornada m-a dus inapoi7 ani,cand era verishoara mea Adina mica in clasa 1 si dupaia am stat acolo si iar a venit o tornada care m-a dus in viitor si era ciudat numai roboti.....peste 5 min de observat roboti imi aud cainele cum imi latra in ureche si m-am trezit si am rasuflat usurata ca a fost doar un vis...
ciudat nu?
ciudat nu?
cherrylicious- White Style
- Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 18/04/2008
Foaie de personaj
Name: Jade
Kana Coin: 6
aseara am visat mireasa de la radovan...am crezut ca ma omoara:-ss..un cosmar mai bne zis a fost:(
Foaie de personaj
well aseara am visat ca eram intr-un avion si cineva m-a inpins si am cazut in jos ...si cand eram aproape de pamant m-am trezit...a fost super nasoll
buffy- Moderator
Foaie de personaj
Name:
Aseara am visat ca stateam intinsa in pat si dintr-o data m-am uitat pe tavan, unde era un paianjen >.>
M-am speriat si am striga-o pe mama sa il i-a de acolo, cea ce a incercat sa faca, dar paianjenul a cazut langa pat.
Dimineata cand m-am trezit m-am uitat pe jos si era un paianjen pe acolo...strange o.O'
M-am speriat si am striga-o pe mama sa il i-a de acolo, cea ce a incercat sa faca, dar paianjenul a cazut langa pat.
Dimineata cand m-am trezit m-am uitat pe jos si era un paianjen pe acolo...strange o.O'
Byo.Shin- Moderator
- Numarul mesajelor : 526
Localizare : In Heaven
Data de inscriere : 20/04/2008
Foaie de personaj
Name: Yume
aseara am visat ca eram pe un munte de ciocolata
e asa de ciudat pentru ca eu aratam ca o prajitura din ciocolata..........
numai eu pot avea visuri asa ciudate ^^
e asa de ciudat pentru ca eu aratam ca o prajitura din ciocolata..........
numai eu pot avea visuri asa ciudate ^^
Kazumi- Founder
Foaie de personaj
aseara am visat ca luasem deja vacanta si ma dooceam sa imi cumpar haine...sper sa se implineasca visul cat mai repede
Foaie de personaj
Meh.
Aseara am visat ca io cu o prietena de a mea trebuia sa merem in Japonia.
Si cand am ajuns la aeroport s-o anulat zboru.
Si m-am dus la un om, de pe akole si i-am zis si o zis ca se rezolva. Si o luat un avion de jucarie si l-o lungit pana in Japonia. Si io cu prietena mea am ne-am urcat pe el[nu in el, pe el.] si am fugit pana in Japonia. Si cand am ajuns era akolo omu ala care o lungi avionu si ne-o dat kiwi...
Si m-am trezit ca sa ma duc la ora de mate..=]]].
Aseara am visat ca io cu o prietena de a mea trebuia sa merem in Japonia.
Si cand am ajuns la aeroport s-o anulat zboru.
Si m-am dus la un om, de pe akole si i-am zis si o zis ca se rezolva. Si o luat un avion de jucarie si l-o lungit pana in Japonia. Si io cu prietena mea am ne-am urcat pe el[nu in el, pe el.] si am fugit pana in Japonia. Si cand am ajuns era akolo omu ala care o lungi avionu si ne-o dat kiwi...
Si m-am trezit ca sa ma duc la ora de mate..=]]].
toast.brat- Pink Style
- Numarul mesajelor : 177
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/04/2008
Foaie de personaj
Name: Ely.
aseara am visat in sfarsit ceva frumos...am visat ca akm in vacanta un baiat p care-l ubesc se va uita la mne in sfarsit:))..ce vise am si yo..
Foaie de personaj
pai aseara visul ala sa transformat in cosmar pentru mine.......e naspa sa vezi ca baiatul pe care il placi asa de mult se casatoreste u ca mai buna prietena a ta (......bine macar ca a fost doar un vis )
Kazumi- Founder
Foaie de personaj
heh =] ce vise pot sa am uneori O.O deci sa incepem ...
eram eu si kitty. ne plimbam . apoi apare Reita cu un scaun pliant si ma loveste in cap pt ca aveam o frizura aseamanatoare ku a solistei de la exist trace ... apoi apare miku si il loveste pe reita . apoi kitty tipa pt ca zice ka e doar un vis . apoi ma trezesc la scoala si ka reita era colegu meu de banca -,- profu nostru era ruki =] ne invata kum sa folosim un microfon . apoi pauza mare . ne da tiramisu ka sa mancam =] mancam si apoi apare bucatareasa si zice ca tiramisu a fost otravit de teroristi . apoi una cade jos si eu ma trezesc . cel mai stupid vis ever =]
eram eu si kitty. ne plimbam . apoi apare Reita cu un scaun pliant si ma loveste in cap pt ca aveam o frizura aseamanatoare ku a solistei de la exist trace ... apoi apare miku si il loveste pe reita . apoi kitty tipa pt ca zice ka e doar un vis . apoi ma trezesc la scoala si ka reita era colegu meu de banca -,- profu nostru era ruki =] ne invata kum sa folosim un microfon . apoi pauza mare . ne da tiramisu ka sa mancam =] mancam si apoi apare bucatareasa si zice ca tiramisu a fost otravit de teroristi . apoi una cade jos si eu ma trezesc . cel mai stupid vis ever =]
Foaie de personaj
aseara am visat ca eram undeva intr-un loc ciudat cu persoana pe acre o urasc cel mai mult in viatza mea ...si wtf?...se facea ca eram best friend o_____o....si m-am spoeriat ff tare si m-am trezit ..sper s anu devina realitate acest vis ca ma spanzur
Foaie de personaj
Neeeeeeee, aseara am visat ca tot orasu ii plin de zombi si io fugeam de ei cu Anto.T_T. Si aia erau maro...>>[Ceva de genu ]. Si pana la urma ne-am blocat in lift si cand am iesit tot orasu era pustiu. Si m-am trezit>>.T_T. O fo scary
toast.brat- Pink Style
- Numarul mesajelor : 177
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/04/2008
Foaie de personaj
Name: Ely.
aseara am visat ca m-am intalnit cu un copil maimic decat mine si mi-a furat banii......si am alergat dupa el tot orasul ca sa il prind si sa imi i-au bani inapoi )
Kazumi- Founder
Foaie de personaj
am visat ca eu cad . o fost sec . cadeam in intuneric si auzeam o melodie gen muzic box . o fost naspa . auzeam si ceasul . nu mio placut deloc =] de cand mam trezit mam dus la calculator si am asc o mel depsre tiramisu =]
Foaie de personaj
....cel mai ciudat vis?O.Opai aseara a fost...deci...eram sora lu neuroO.O[ majin tantei nougami neuro ] si...si...aveam aripi...si am luat o bila de spuma in mana si i-am dat foc...sii ...si ardea in mana mea...dar eu nu ardeam O.O ...sii...si am aruncat bila aia si a trecut prin perete...si apoi a venit din nou la mn da din partea ailalta...O_O...ciudat nu?O___O
.Ink.KetHit.- Moderator
Varsta : 33
Localizare : Aici^_^
Data de inscriere : 13/04/2008
Foaie de personaj
Name: Yurie
Kana Coin: 135
^ O____O' heei >.<' neurochuu ish mine >.<' cine ti-a permis sa il visezi?
Anooo am avut un vis tare ciudat O.O' ( de fapt mai mult a fost cosmar x.x' )
E - era ziua mea O.O' si si mama mi-a dat ceva plat , invvelit in hartie albastra O.O' , yeah poate e vina mea ca vreau killer show prea mult dar asta mi-a dat O.O' , si si cand l-am deschis era era gol -______________-"""""""""
Anooo am avut un vis tare ciudat O.O' ( de fapt mai mult a fost cosmar x.x' )
E - era ziua mea O.O' si si mama mi-a dat ceva plat , invvelit in hartie albastra O.O' , yeah poate e vina mea ca vreau killer show prea mult dar asta mi-a dat O.O' , si si cand l-am deschis era era gol -______________-"""""""""
Al Azif- Pink Style
- Numarul mesajelor : 169
Localizare : The Last Show
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin:
aseara am avut un vis obijnuit..si foarte scurt fiindk am intart in ksa la 3 )....se facea ca eram la mare pe plaja si aveam chiar si sot pe Justin Timberlake...si ne distram pe acolo,inotam...un vis obijnuit..#:-s
Foaie de personaj
well nu prea tin minte ce am visat aseara dar styu ca eram intr-o casa straina si m-am intalnit cu un baiat necunoscut care m-a sarutat O__o...OMG,dar pot sa spun ca era dragut ^__^ si parca am mai visat dar nu prea tin minte...
buffy- Moderator
Foaie de personaj
Name:
oh...am visat ca muream de sete....si...(aseara m-am uitat la o emisiune cu unu care il ingroapa de viu) si ma vedeam pe mn cum ma ingroapa cnv ...O.O apoi am ieshit si mancam flori albastre si aveam catushe la manaO.Osi pe urma m-am trezit
o.o'
o.o'
.Ink.KetHit.- Moderator
Localizare : Aici^_^
Data de inscriere : 13/04/2008
Foaie de personaj
Name: Yurie
Kana Coin: 135
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2