Ce ati visat aseara?
+5
cherrylicious
Iris.Chibi_J-Rocker
buffy
funeral 4 friend
Kazumi
9 participan?i
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Ce ati visat aseara?
aseara nu am mai visat nik..deoarece am avut party in pijamale si am adormit la 5 dimineatza...
funeral 4 friend- Red Style
- Numarul mesajelor : 481
Varsta : 32
Localizare : :::close to you:::
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name: Dreen
Kana Coin: 16
sa mor io ka am numa vise ciudate :]
am visat ka stateam pe banca cu o prietena. apar niste baieti super cute , da nuj de undei cunosteam X.Xapoi ne plimbam , si incep sa fuga niste zombi dupa noi :] apoi eu ma impiedic si cad . apoi ma rpind zombi aia si Ruki vine si ma salveaza :-| apoi fugim de zombi ceia si reusit sa scapam de ei. neam ascuns undeva sus , incepem akolo sa vorbim despre tot felu de chestii ciudate , si apoi apar zombii ceia . nu puteam sa scapam de ei numa daca ne aruncam pe geam . la cat de prosit eram neam aruncat , si am ajuns pe un alt taram . era super cute akolea. era un loc in care erau adunate toate trupele kare imi plac XD apoi astia incep sa sara pe noi " cum ati ajuns aci ? ce cauta ruki cu voi ? cine sunteti ? vreti niste autografe ? " apoi leam explicat ce sa intampat . apoi apar zombii ceia si nev ascundem sub un telefon gigantic O.O" wtf ? :-| apoi zombi manca telefonu si noi ne aruncam iara pe geam -_-" si apoi cadem intrun rau foarte roz X.X da stiu ka lu Ruki ii placea mult akolo @.@ apoi incepem sa inotam si vin zombi ceia si eu amam trezit :] ce vis ciudat X.X
am visat ka stateam pe banca cu o prietena. apar niste baieti super cute , da nuj de undei cunosteam X.Xapoi ne plimbam , si incep sa fuga niste zombi dupa noi :] apoi eu ma impiedic si cad . apoi ma rpind zombi aia si Ruki vine si ma salveaza :-| apoi fugim de zombi ceia si reusit sa scapam de ei. neam ascuns undeva sus , incepem akolo sa vorbim despre tot felu de chestii ciudate , si apoi apar zombii ceia . nu puteam sa scapam de ei numa daca ne aruncam pe geam . la cat de prosit eram neam aruncat , si am ajuns pe un alt taram . era super cute akolea. era un loc in care erau adunate toate trupele kare imi plac XD apoi astia incep sa sara pe noi " cum ati ajuns aci ? ce cauta ruki cu voi ? cine sunteti ? vreti niste autografe ? " apoi leam explicat ce sa intampat . apoi apar zombii ceia si nev ascundem sub un telefon gigantic O.O" wtf ? :-| apoi zombi manca telefonu si noi ne aruncam iara pe geam -_-" si apoi cadem intrun rau foarte roz X.X da stiu ka lu Ruki ii placea mult akolo @.@ apoi incepem sa inotam si vin zombi ceia si eu amam trezit :] ce vis ciudat X.X
Ultima editare efectuata de catre Iris.Chibi_J-Rocker in Joi Mai 01, 2008 6:08 am, editata de 1 ori
Iris.Chibi_J-Rocker- Moderator
- Numarul mesajelor : 492
Varsta : 28
Localizare : undeva unde nu rasare soarele niciodata
Data de inscriere : 12/04/2008
Foaie de personaj
Name: Iris.
Kana Coin: 12
umh...eu am avut un vis destul de ciudat...eu in vis era sora lui L din Death Note si ma chema Ella sau E >.< si aveam un Death Note si l-am omorat pe LIght inainte sa imi omoare fratele.....ce tampenie de vis @___@
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
E a doua ora anul asta cand visez chitara lui Hide-sama O_O'
Yeah , cea cu inimioare pe ea X333333333
Well visul acesta a fost destul de plictisitor pentru ca tot ce am facut a fost sa alerg dupa chitara care . . . ehm . . fugea O.o' nu stiu cu ce fugea dar fugea O_O ( sau zbura mai bine zis? O_O' ) hmh , Hide-sama a avut chitari ciudate O.O
Yeah , cea cu inimioare pe ea X333333333
Well visul acesta a fost destul de plictisitor pentru ca tot ce am facut a fost sa alerg dupa chitara care . . . ehm . . fugea O.o' nu stiu cu ce fugea dar fugea O_O ( sau zbura mai bine zis? O_O' ) hmh , Hide-sama a avut chitari ciudate O.O
Al Azif- Pink Style
- Numarul mesajelor : 169
Varsta : 33
Localizare : The Last Show
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin:
oo daa...am visat ca eram la padure cu gask..si nush cum apare baiatu care il ubesc:X...si ma rapeste..yo tipam ,dar in acelasi timp era palpitant...si apare si fostu meu si incep sa se bata si il raneste fostu meu p baiatu meu:(...iar yo ii acordam primul ajutor si plangeam ...dar plangeam si in sommn k ma trezii plangand..:-s
funeral 4 friend- Red Style
- Numarul mesajelor : 481
Localizare : :::close to you:::
Foaie de personaj
Name: Dreen
Kana Coin: 16
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum