Naiya Project 1.1 PurpleVersion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

ce parere aveti despre dirigul/a voastra?

+5
Byo.Shin
Iris.Chibi_J-Rocker
Akihara
funeral 4 friend
buffy
9 participan?i

In jos

ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Empty ce parere aveti despre dirigul/a voastra?

Mesaj Scris de buffy Lun Apr 14, 2008 4:20 am

ce parere avety despre dirigintele/a vostru/a?
well dirigul meu este super de treaba...ne pune note bune,nu ne asculta si mai glumim la ora lui...eu cred ca e cel mai tare dirig Very Happy
buffy
buffy
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 209
Varsta : 31
Localizare : am uitat ^^'''
Data de inscriere : 11/04/2008

Foaie de personaj
Name:
ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Left_bar_bleue0/1000ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Empty_bar_bleue  (0/1000)
Kana Coin: 500

Sus In jos

ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Empty Re: ce parere aveti despre dirigul/a voastra?

Mesaj Scris de funeral 4 friend Lun Apr 14, 2008 4:25 am

la mne diriga este cam insuportabila...ne da lucrari la greu si ne omoara cu matematica ei...plus ca nu ne motiveaza absentele x____________x
funeral 4 friend
funeral 4 friend
Red Style
Red Style

Numarul mesajelor : 481
Varsta : 32
Localizare : :::close to you:::

Foaie de personaj
Name: Dreen
ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Left_bar_bleue1/1ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Empty_bar_bleue  (1/1)
Kana Coin: 16

http://sweet-sugar-candy.hi5.com

Sus In jos

ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Empty Re: ce parere aveti despre dirigul/a voastra?

Mesaj Scris de Akihara Lun Apr 14, 2008 9:27 am

diriga mea e de romana...la inceput parea de treaba, si nu zic ca nu este, doar ca are prea multa teorie in cap.ea tot ce stie e teorie.si cand avem diferite probleme legate de clasa, raspunsul este in teorie..ca profa de romana e un adevarat cosmar.deci, nu sunt multumita de ea deloc.
Akihara
Akihara
Blue Style
Blue Style

Numarul mesajelor : 76
Varsta : 30

Sus In jos

Mesaj Scris de Iris.Chibi_J-Rocker Mar Apr 15, 2008 4:51 am

pai , eu am avut diriginta profesoara de engleza care era super de treaba , tanara shi simpatica. dar a plecat T.T . acum avem diriginte =] profesorul de mate O.O" e si el de treaba , mai glumim si noi , da pune cam multe reguli O.O"
ex: daca aruncam langa gunoi fara sa punem gunoiul la loc , vom curata clasa luna si bec timp de o saptamana O.o"
sau daca ii tragem la unu scaunul de sub fund , proful de mate ne va asculta in fiecare ora , si va face media notelor cele mai mici =]
Iris.Chibi_J-Rocker
Iris.Chibi_J-Rocker
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 492
Varsta : 28
Localizare : undeva unde nu rasare soarele niciodata
Data de inscriere : 12/04/2008

Foaie de personaj
Name: Iris.
ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Left_bar_bleue2/100ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Empty_bar_bleue  (2/100)
Kana Coin: 12

Sus In jos

Mesaj Scris de Byo.Shin Lun Apr 21, 2008 6:53 am

Pai...diriga mea e ... cum sa zic, nu o prea consider cu mintea acasa sa zic asa... are o multime de reguli stricte si ne da lucrare la materia ei cand avem si numai o absenta, chiar daca e la alata materie absenta aia.

Dar cateodata ne mai si ditram cu ea, mai ales ca la ora ei e o galagie >.> si nu ne prea baga in seama ce facem noi prin clasa.
Mi se pare ca e cam nehotarata, ba e stricta, ba ne lasa sa facem ce vrem noi.
Byo.Shin
Byo.Shin
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 526
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Data de inscriere : 20/04/2008

Foaie de personaj
Name: Yume
ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Left_bar_bleue2/100ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Empty_bar_bleue  (2/100)
Kana Coin: 500

http://mady-blue-eyes.hi5.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Kazumi Mar Apr 22, 2008 1:35 am

cea mai tampita p[ersoana ever.......e proasta......prea enervanta si e si profa mea de mate......abia astept sa scap odata de ea......are reguli prea stricte pentru mine si ta teme enorme la mate si la dirigentie Sad(
Kazumi
Kazumi
Founder
Founder

Numarul mesajelor : 596
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008

Foaie de personaj
Name: Hanaki
ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Left_bar_bleue4/100ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Empty_bar_bleue  (4/100)
Kana Coin: 465

http://naiya-project.n-stars.org

Sus In jos

Mesaj Scris de Akiro Sam Apr 26, 2008 6:51 am

pai cred ca am noroc pt ca diriginta mea e de tehnologie si de informatica si la dirigentie stam la calculatoare ... mai are unele momente in care tipa la noi dar e o diriginta buna
Akiro
Akiro
Orange Style
Orange Style

Numarul mesajelor : 313
Localizare : Heaven
Data de inscriere : 26/04/2008

Foaie de personaj
Name: Akiro
ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Left_bar_bleue1/100ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Empty_bar_bleue  (1/100)
Kana Coin: 200

http://anime-style.do-talk.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Misaki Mar Apr 29, 2008 8:40 am

diriga mea e de matematica si ne intelegem destul de bine cu ea , avem niste ore de dirigentie super si invatam multe de la ea , desigur mai are momente cand tipa la noi , mai ales cand nu ne descurcam la geometrie..neah..
orcum anul viitor iese la pensie si sunt curioasa s-o vad pe noua diriginta
Misaki
Misaki
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 25
Varsta : 29
Localizare : I don't remember
Data de inscriere : 29/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de dark_as_hell Mar Apr 29, 2008 2:21 pm

Mie mi se pare k dirigi mele ii pasa numai de imaginea ei, de multe ori nu facem dirigentie, iar cand facem nu prea dicutam cum e normal, ne injura, shi pe unii care sunt galagiosi sau cu probleme de disciplina ii shi bat. Ne-a tinut piept cu scaderea notei la purtare ,doar pt a arata k tine la clasa ei , nimik mai mult
dark_as_hell
dark_as_hell
Blue Style
Blue Style

Numarul mesajelor : 51
Varsta : 30
Localizare : in Hell
Data de inscriere : 29/04/2008

Foaie de personaj
Name: Ayame
ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Left_bar_bleue0/100ce parere aveti despre dirigul/a voastra? Empty_bar_bleue  (0/100)
Kana Coin: 100

http://www.animefanclub.myforum.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum