ce parere aveti despre dirigul/a voastra?
+5
Byo.Shin
Iris.Chibi_J-Rocker
Akihara
funeral 4 friend
buffy
9 participan?i
Pagina 1 din 1
ce parere aveti despre dirigul/a voastra?
ce parere avety despre dirigintele/a vostru/a?
well dirigul meu este super de treaba...ne pune note bune,nu ne asculta si mai glumim la ora lui...eu cred ca e cel mai tare dirig
well dirigul meu este super de treaba...ne pune note bune,nu ne asculta si mai glumim la ora lui...eu cred ca e cel mai tare dirig
buffy- Moderator
- Numarul mesajelor : 209
Varsta : 31
Localizare : am uitat ^^'''
Data de inscriere : 11/04/2008
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin: 500
Re: ce parere aveti despre dirigul/a voastra?
la mne diriga este cam insuportabila...ne da lucrari la greu si ne omoara cu matematica ei...plus ca nu ne motiveaza absentele x____________x
funeral 4 friend- Red Style
- Numarul mesajelor : 481
Varsta : 32
Localizare : :::close to you:::
Foaie de personaj
Name: Dreen
Kana Coin: 16
diriga mea e de romana...la inceput parea de treaba, si nu zic ca nu este, doar ca are prea multa teorie in cap.ea tot ce stie e teorie.si cand avem diferite probleme legate de clasa, raspunsul este in teorie..ca profa de romana e un adevarat cosmar.deci, nu sunt multumita de ea deloc.
Akihara- Blue Style
- Numarul mesajelor : 76
Varsta : 30
pai , eu am avut diriginta profesoara de engleza care era super de treaba , tanara shi simpatica. dar a plecat T.T . acum avem diriginte =] profesorul de mate O.O" e si el de treaba , mai glumim si noi , da pune cam multe reguli O.O"
ex: daca aruncam langa gunoi fara sa punem gunoiul la loc , vom curata clasa luna si bec timp de o saptamana O.o"
sau daca ii tragem la unu scaunul de sub fund , proful de mate ne va asculta in fiecare ora , si va face media notelor cele mai mici =]
ex: daca aruncam langa gunoi fara sa punem gunoiul la loc , vom curata clasa luna si bec timp de o saptamana O.o"
sau daca ii tragem la unu scaunul de sub fund , proful de mate ne va asculta in fiecare ora , si va face media notelor cele mai mici =]
Iris.Chibi_J-Rocker- Moderator
- Numarul mesajelor : 492
Varsta : 28
Localizare : undeva unde nu rasare soarele niciodata
Data de inscriere : 12/04/2008
Foaie de personaj
Name: Iris.
Kana Coin: 12
Pai...diriga mea e ... cum sa zic, nu o prea consider cu mintea acasa sa zic asa... are o multime de reguli stricte si ne da lucrare la materia ei cand avem si numai o absenta, chiar daca e la alata materie absenta aia.
Dar cateodata ne mai si ditram cu ea, mai ales ca la ora ei e o galagie >.> si nu ne prea baga in seama ce facem noi prin clasa.
Mi se pare ca e cam nehotarata, ba e stricta, ba ne lasa sa facem ce vrem noi.
Dar cateodata ne mai si ditram cu ea, mai ales ca la ora ei e o galagie >.> si nu ne prea baga in seama ce facem noi prin clasa.
Mi se pare ca e cam nehotarata, ba e stricta, ba ne lasa sa facem ce vrem noi.
Byo.Shin- Moderator
- Numarul mesajelor : 526
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Data de inscriere : 20/04/2008
Foaie de personaj
Name: Yume
Kana Coin: 500
cea mai tampita p[ersoana ever.......e proasta......prea enervanta si e si profa mea de mate......abia astept sa scap odata de ea......are reguli prea stricte pentru mine si ta teme enorme la mate si la dirigentie (
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
pai cred ca am noroc pt ca diriginta mea e de tehnologie si de informatica si la dirigentie stam la calculatoare ... mai are unele momente in care tipa la noi dar e o diriginta buna
Akiro- Orange Style
- Numarul mesajelor : 313
Localizare : Heaven
Data de inscriere : 26/04/2008
Foaie de personaj
Name: Akiro
Kana Coin: 200
diriga mea e de matematica si ne intelegem destul de bine cu ea , avem niste ore de dirigentie super si invatam multe de la ea , desigur mai are momente cand tipa la noi , mai ales cand nu ne descurcam la geometrie..neah..
orcum anul viitor iese la pensie si sunt curioasa s-o vad pe noua diriginta
orcum anul viitor iese la pensie si sunt curioasa s-o vad pe noua diriginta
Misaki- White Style
- Numarul mesajelor : 25
Varsta : 29
Localizare : I don't remember
Data de inscriere : 29/04/2008
Mie mi se pare k dirigi mele ii pasa numai de imaginea ei, de multe ori nu facem dirigentie, iar cand facem nu prea dicutam cum e normal, ne injura, shi pe unii care sunt galagiosi sau cu probleme de disciplina ii shi bat. Ne-a tinut piept cu scaderea notei la purtare ,doar pt a arata k tine la clasa ei , nimik mai mult
dark_as_hell- Blue Style
- Numarul mesajelor : 51
Varsta : 30
Localizare : in Hell
Data de inscriere : 29/04/2008
Foaie de personaj
Name: Ayame
Kana Coin: 100
Subiecte similare
» Ce parere aveti despre Hello Style^^
» Ce parere ai despre tine?
» Parere despre persoana de mai sus