Naiya Project 1.1 PurpleVersion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ce parere aveti despre Hello Style^^

+2
Akiro
Kazumi
6 participan?i

In jos

Ce parere aveti despre Hello Style^^

Ce parere aveti despre Hello Style^^ I_vote_lcap40%Ce parere aveti despre Hello Style^^ I_vote_rcap 40% 
[ 4 ]
Ce parere aveti despre Hello Style^^ I_vote_lcap40%Ce parere aveti despre Hello Style^^ I_vote_rcap 40% 
[ 4 ]
Ce parere aveti despre Hello Style^^ I_vote_lcap0%Ce parere aveti despre Hello Style^^ I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Ce parere aveti despre Hello Style^^ I_vote_lcap10%Ce parere aveti despre Hello Style^^ I_vote_rcap 10% 
[ 1 ]
Ce parere aveti despre Hello Style^^ I_vote_lcap10%Ce parere aveti despre Hello Style^^ I_vote_rcap 10% 
[ 1 ]

Total voturi : 10

Ce parere aveti despre Hello Style^^ Empty Ce parere aveti despre Hello Style^^

Mesaj Scris de Kazumi Joi Mai 01, 2008 12:45 pm

oky aci va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre forum...astept pareri despre el dar si critici.....orice sugestie este asteptata...
Kazumi
Kazumi
Founder
Founder

Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008

Foaie de personaj
Name: Hanaki
Ce parere aveti despre Hello Style^^ Left_bar_bleue4/100Ce parere aveti despre Hello Style^^ Empty_bar_bleue  (4/100)
Kana Coin: 465

http://naiya-project.n-stars.org

Sus In jos

Ce parere aveti despre Hello Style^^ Empty Re: Ce parere aveti despre Hello Style^^

Mesaj Scris de Akiro Joi Mai 01, 2008 12:49 pm

pai mie imi place foarte mult . totul e excelent si bine pus la punct.
Akiro
Akiro
Orange Style
Orange Style

Numarul mesajelor : 313
Varsta : 32
Localizare : Heaven
Data de inscriere : 26/04/2008

Foaie de personaj
Name: Akiro
Ce parere aveti despre Hello Style^^ Left_bar_bleue1/100Ce parere aveti despre Hello Style^^ Empty_bar_bleue  (1/100)
Kana Coin: 200

http://anime-style.do-talk.com

Sus In jos

Ce parere aveti despre Hello Style^^ Empty Re: Ce parere aveti despre Hello Style^^

Mesaj Scris de dark_as_hell Joi Mai 01, 2008 2:11 pm

e destul de bun ,dar nu-mi plac iconitele de la new posts in rest e ok
dark_as_hell
dark_as_hell
Blue Style
Blue Style

Numarul mesajelor : 51
Varsta : 30
Localizare : in Hell
Data de inscriere : 29/04/2008

Foaie de personaj
Name: Ayame
Ce parere aveti despre Hello Style^^ Left_bar_bleue0/100Ce parere aveti despre Hello Style^^ Empty_bar_bleue  (0/100)
Kana Coin: 100

http://www.animefanclub.myforum.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de toast.brat Joi Mai 01, 2008 3:35 pm

Etto....Imi place super mult forumu asta^^.

Edit by Krissey: poti sa nu mai folosesti culori....doar moderatorii si admini au voie sa posteze cu culori
toast.brat
toast.brat
Pink Style
Pink Style

Numarul mesajelor : 177
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/04/2008

Foaie de personaj
Name: Ely.
Ce parere aveti despre Hello Style^^ Left_bar_bleue0/100Ce parere aveti despre Hello Style^^ Empty_bar_bleue  (0/100)
Kana Coin: 500

http://lullaby-butterflies.hi5.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Misaki Joi Mai 01, 2008 4:18 pm

well e un forum interesant , cu un look dragutz .. sunt topic-uri destule si nu te plictisesti daca e sa te uiti peste tot..totusi nu e perfect asa ca am votat "bun"
Misaki
Misaki
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 25
Varsta : 29
Localizare : I don't remember
Data de inscriere : 29/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de .Ink.KetHit. Joi Mai 01, 2008 4:34 pm

of ojo...iar ai schimbat look-ul...mrg...e super forumul^_^imi place foarte mult...faci o treaba buna ojo...dar trebuie sa te straduiesti mai mult(but mie tot imi place foarte mult^_^)
.Ink.KetHit.
.Ink.KetHit.
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 209
Varsta : 33
Localizare : Aici^_^
Data de inscriere : 13/04/2008

Foaie de personaj
Name: Yurie
Ce parere aveti despre Hello Style^^ Left_bar_bleue3/50Ce parere aveti despre Hello Style^^ Empty_bar_bleue  (3/50)
Kana Coin: 135

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum