Naiya Project 1.1 PurpleVersion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Rozen Maiden: personaje preferate

3 participan?i

In jos

Rozen Maiden: personaje preferate Empty Rozen Maiden: personaje preferate

Mesaj Scris de Kazumi Mier Apr 23, 2008 7:58 am

Cel mai mult imi place de Shinku.Se vede ce gen de personaje imi plac mie.Cele cu un caracter mai diferit,deci si ea face parte din categoria asta.Este autoritara si e si draguta in acelas timp......chiar imi place personalitatea si felul ei de a fi......
Kazumi
Kazumi
Founder
Founder

Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008

Foaie de personaj
Name: Hanaki
Rozen Maiden: personaje preferate Left_bar_bleue4/100Rozen Maiden: personaje preferate Empty_bar_bleue  (4/100)
Kana Coin: 465

http://naiya-project.n-stars.org

Sus In jos

Rozen Maiden: personaje preferate Empty Re: Rozen Maiden: personaje preferate

Mesaj Scris de Al Azif Vin Apr 25, 2008 9:34 am

La inceput imi placea mult de tot Suigintou , dar dupa ce am reusit sa termin seria Traumend , mi-am dat seama ca de fapt Barasuishou e mult mai frumoasa si mai interesanta decat ea . Ce e drept , caracterul ei nu e chiar original si in ce priveste aspectul e o copie a lui Kirakishou . Dar sincer , mie nu imi pasa de asta O.O' pana la urma e vina lui Enju ca ea e copia lui Kirakishou x.x' . Anyway , cum am mai spus ea mi se pare foarte frumoasa si este extrem de puternica .
Spoiler:
Apoi , pe langa Barasuishou as spune ca mai imi place si Kanaria foarte mult . E un personaj foarte adorabil si amuzant xD ( si e mai kawaii decat Hina Ichigo dupa parerea mea xD ) . Imi place mult caracterul ei si este foarte frumoasa si originala ^^

off topic : Rozen Maiden este un anime ce se bazeaza pe magie mai mult decat pe actiune .
Topic mutat .
Al Azif
Al Azif
Pink Style
Pink Style

Numarul mesajelor : 169
Varsta : 33
Localizare : The Last Show
Data de inscriere : 11/04/2008

Foaie de personaj
Name:
Rozen Maiden: personaje preferate Left_bar_bleue2/100Rozen Maiden: personaje preferate Empty_bar_bleue  (2/100)
Kana Coin:

http://eclipse-project.1talk.net/

Sus In jos

Mesaj Scris de Misaki Mar Apr 29, 2008 9:11 am

well well mie cam greu sa aleg intre Shinku si Suigintou
Shinku - imi place stilul ei , e frumoasa , puternica , e isteata si dragutza
Suigintou - este foarte puternica mai ales din punct de vedere emotional , frumoasa si evil ( mda mi se mai intamplat sa-mi plac personajele evil lol! )

soo nu ma puneti sa aleg ca nu pot ^___^
Misaki
Misaki
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 25
Varsta : 29
Localizare : I don't remember
Data de inscriere : 29/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat