Card aptor Sakura: top 5 personaje
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Card aptor Sakura: top 5 personaje
1sakura-este personajul principal,este o fata frumoasa si puternica
2yue-este un personaj misterios.este tare frumos,imi place mult caci are parul lung
3shaoran-un baiat sweet,la inceput nu mi-a facut buna impresie din cauza arogantei sale insa pe parcurs mi-am dat seama ca este de treaba
4Tomoyo-este prietena cea mai buna a Sakurei ji este inteligenta,dragutza ji tine mult la cei din jurul ei
5Touya-chiar daca uneori se purta mai uratzel cu sakura,tinea la ea foarte mult,a fost ji el puternic ,este inteligent ji este simpatic
2yue-este un personaj misterios.este tare frumos,imi place mult caci are parul lung
3shaoran-un baiat sweet,la inceput nu mi-a facut buna impresie din cauza arogantei sale insa pe parcurs mi-am dat seama ca este de treaba
4Tomoyo-este prietena cea mai buna a Sakurei ji este inteligenta,dragutza ji tine mult la cei din jurul ei
5Touya-chiar daca uneori se purta mai uratzel cu sakura,tinea la ea foarte mult,a fost ji el puternic ,este inteligent ji este simpatic
Kazumi- Founder
- Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008
Foaie de personaj
Name: Hanaki
Kana Coin: 465
Re: Card aptor Sakura: top 5 personaje
1.Kero-chan-> Imi place ca ar trebui sa fie o bestie si ii de fapt un tigrut micut si dragalash:X.
2. Tomoyo-> Ii de treaba, desi pare indragostita de Sakura-_-'' Imi place ca are paru lung.
3. Sakura-> Neeeeee, ii draguta. Imi place ca stie trai^^
4. Yukito-> [Cred ca asa il cheama pe baiatu de care ii place la Sakura] Ii da prajituri la Sakura:X:X.
5. Toya-> Ii fratele lu Sakura si imi place ca-i genu cela de frate care-si iubeste sora super mult da n-o arata
^^
2. Tomoyo-> Ii de treaba, desi pare indragostita de Sakura-_-'' Imi place ca are paru lung.
3. Sakura-> Neeeeee, ii draguta. Imi place ca stie trai^^
4. Yukito-> [Cred ca asa il cheama pe baiatu de care ii place la Sakura] Ii da prajituri la Sakura:X:X.
5. Toya-> Ii fratele lu Sakura si imi place ca-i genu cela de frate care-si iubeste sora super mult da n-o arata
^^
toast.brat- Pink Style
- Numarul mesajelor : 177
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/04/2008
Foaie de personaj
Name: Ely.
Kana Coin: 500
Subiecte similare
» What Card Captor Sakura Character Are You?
» Blood+: personaje preferate
» Inuyasha: personaje preferate
» Rozen Maiden: personaje preferate
» Blood+: personaje preferate
» Inuyasha: personaje preferate
» Rozen Maiden: personaje preferate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum