Gravitation:Pareri
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Gravitation:Pareri
Eu una ador acest anime!Mai ales personajele care au o personalitate f interesanta,in specialt Yuki.Sincera sa fiu cred ca e singurul anime la care pot sa rad atat. Grafica e super iar melodiile nu mai spun(The beat rage e preferata mea ...^.^) Cu toate ca la inceput am crezut ca Shuichi e fata -.-' Well..asta nu m-a oprit sa nu-l vad XD
Myu~ai- White Style
- Numarul mesajelor : 32
Varsta : 33
Localizare : somewhere in Japan
Data de inscriere : 22/04/2008
Re: Gravitation:Pareri
Shi mie imi place foarte mult e shi unul din desenele mele preferate.Melodia mea preferata e Glaring Dream(endingul)si la inceput shi eu am crezut ca Shuichi ii fata dar pe parcursul primului episod mi-am dat seama ca m-am inselat.
edit by Al Azif : Te rog sa te prezinti la membrii noi inainte de a posta
off:btw -_______- gravitation e anime nu desen z.z so plz >.>'
edit by Al Azif : Te rog sa te prezinti la membrii noi inainte de a posta
off:btw -_______- gravitation e anime nu desen z.z so plz >.>'
misa_amane- White Style
- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 29
Data de inscriere : 29/04/2008
Foaie de personaj
Name:
Kana Coin:
E unul din anime-urile mele preferate
Grafica e excelenta....iar melodiile sunt chiar foarte bune[me thoo loves Glaring Dream^.^]
Personajele sunt de altfel foarte complexe,mai ales personalitatea lui yuki si energia lui Shuici^^
Grafica e excelenta....iar melodiile sunt chiar foarte bune[me thoo loves Glaring Dream^.^]
Personajele sunt de altfel foarte complexe,mai ales personalitatea lui yuki si energia lui Shuici^^
SnOw`AlLuRa- White Style
- Numarul mesajelor : 45
Varsta : 32
Localizare : There...
Data de inscriere : 17/05/2008
intotdeauna m-au pasionat genurile astea de anime, =boyXboy=.....imi place cam totul la Gravitation.....de la poveste(care putea fi dezvoltata mai mult), personaje(au un caracter bine conturat, fiecare cu trecutul sau, calitati si defecte), coloana sonora(ador openingul), grafica(e destul de buna), peisaje(nu prea multe, insa reusite)
personajele sunt incredibile, mai ales in ceea pe priveste personalitatea acestora....shuichi plin de energie, extrem de amuzant, copilaros, ambitios(cand vine vorba in special de Yuki), scump...si da....asemanare izbitoare cu o fata(datorita faptului ca are parul roz probabil)
yuki...misterios, greu de influentat, de convins, de impresionat...ochii superbi....imprevizibil in ceea ce va face uneori....interesant
hiro...un prieten adevarat, de incredere, canta super la chitara...arata bine, desi el seamana si mai bine cu o fata datorita parului, insa ochiii sai de baiat il tradeaza
tohma...arata extraordinar de bine, insa datorita faptului ca tine la yuki mai mult decat ca la un prieten, acesta ii provoaca numai suferinta lui shuichi....in rest, e un director de companie de exceptie....etc...fiecare personaj are farmecul sau
personajele sunt incredibile, mai ales in ceea pe priveste personalitatea acestora....shuichi plin de energie, extrem de amuzant, copilaros, ambitios(cand vine vorba in special de Yuki), scump...si da....asemanare izbitoare cu o fata(datorita faptului ca are parul roz probabil)
yuki...misterios, greu de influentat, de convins, de impresionat...ochii superbi....imprevizibil in ceea ce va face uneori....interesant
hiro...un prieten adevarat, de incredere, canta super la chitara...arata bine, desi el seamana si mai bine cu o fata datorita parului, insa ochiii sai de baiat il tradeaza
tohma...arata extraordinar de bine, insa datorita faptului ca tine la yuki mai mult decat ca la un prieten, acesta ii provoaca numai suferinta lui shuichi....in rest, e un director de companie de exceptie....etc...fiecare personaj are farmecul sau
dark_inside_like_a_demon- White Style
- Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 16/05/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum