Naiya Project 1.1 PurpleVersion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Camera voastra

+2
Iris.Chibi_J-Rocker
Kazumi
6 participan?i

In jos

Camera voastra Empty Camera voastra

Mesaj Scris de Kazumi Mar Apr 29, 2008 10:16 am

oky descrieti si voi cum arata camera voastra...

chiar in colt e patul meu....mie mi se pare ca e putin cam pink dar sa trecem peste asta.....are niste pernite pinku.....si cateva movu......asa apoi am niste rafturi pe care am animalutze de plushhh......si niste carti.....apoi dulapul meu in acre sunt numai tampenii.....apoi chiar langa geam am biroul meu cu calculatorul si tot felul de carti....caiete.....pixuri....tampenii am pe el....apoi intr-o alta parte a camerei am aruncat ghiozdanul......si locul in care sta cainele meu ^^
Kazumi
Kazumi
Founder
Founder

Numarul mesajelor : 596
Varsta : 32
Localizare : my dreams...
Data de inscriere : 09/04/2008

Foaie de personaj
Name: Hanaki
Camera voastra Left_bar_bleue4/100Camera voastra Empty_bar_bleue  (4/100)
Kana Coin: 465

http://naiya-project.n-stars.org

Sus In jos

Camera voastra Empty Re: Camera voastra

Mesaj Scris de Iris.Chibi_J-Rocker Mar Apr 29, 2008 12:07 pm

camera mea ii ciudata
peretii sunt roz , geamurile carne ( io leam facut asa ) patul e in colt , langa usa , (e ciudat pozitionata camera mea -_-") am douo dulapuri , unul cu haine , unu cu chestii , briou meu e fata in fata cu patul , doar ca un scaun le desparte . am cateca prinute ciudate si jucarii puse pe dulap ^^ asta e camera mea XD f ciudata O.O" a da. caietul meu de desene ii pozitionat undeca pe marginea patului XD

Edit by Krissy: umh ai putea sa nu mai folosesti culori....doar moderatorii...admini si cei cu rang special au voi sa foloseasca culori
Iris.Chibi_J-Rocker
Iris.Chibi_J-Rocker
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 492
Varsta : 28
Localizare : undeva unde nu rasare soarele niciodata
Data de inscriere : 12/04/2008

Foaie de personaj
Name: Iris.
Camera voastra Left_bar_bleue2/100Camera voastra Empty_bar_bleue  (2/100)
Kana Coin: 12

Sus In jos

Mesaj Scris de funeral 4 friend Mar Apr 29, 2008 2:35 pm

camera mea este cam misterioasa..cum intru p uja in dreapta se afla patuil meu cel confortabil ..in fatza biroul cu calculatorul, televizorul..in dreapota p perete sifonierul meu....tot in dreapta se afla o masutza unde imi tin lucrurile necesare...camera mea este galbena..si am iejire in balcon....seara ies sa vad luna:X
funeral 4 friend
funeral 4 friend
Red Style
Red Style

Numarul mesajelor : 481
Localizare : :::close to you:::
Data de inscriere : 11/04/2008

Foaie de personaj
Name: Dreen
Camera voastra Left_bar_bleue1/1Camera voastra Empty_bar_bleue  (1/1)
Kana Coin: 16

http://sweet-sugar-candy.hi5.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Akiro Mar Apr 29, 2008 4:39 pm

pai nu sunt multe de spus despre camera mea ..... am un patut pufooos si confortabil , langa el este biroul cu calculatorul si o clepsidra cu gelatina rosie (kawaii Like a Star @ heaven ) apoi langa birou este un geam maaare cu perdele si draperii de un galben mai inchis spre maro si daca te uiti pe geam vezi multe flori de liliac Like a Star @ heaven si langa geam am un sifonier in care am toate hainele mele si langa este o planta care numai stiu cum se numeste dar e foarte frumoasa si foarte albastra Shocked
Akiro
Akiro
Orange Style
Orange Style

Numarul mesajelor : 313
Localizare : Heaven
Data de inscriere : 26/04/2008

Foaie de personaj
Name: Akiro
Camera voastra Left_bar_bleue1/100Camera voastra Empty_bar_bleue  (1/100)
Kana Coin: 200

http://anime-style.do-talk.com

Sus In jos

Mesaj Scris de jelly.fish Vin Mai 02, 2008 3:46 pm

camera mea...ii alb si nebru, acoperita de poze cu jrokceri, singura poza colora ii cea inramata de pe birou cu mikaru, care ii si singura poza cu el din camera *o*
peste tot numa poze cu jrockeri...peretele de la intrare ii mazgalit...hmmm..scrie ai shiteru hiroto, alice nine, dir en grey, japan, versuri...etc...si desigur Mikaru is mine <3 hahaha pt ca sufletu meu sa fie impacat, birou ii scris, pe patu suprapus am scris...
camera mea ii dezordonata...inot prin haine hahaha~
sa vo prezint mai bine asa:
privesti spre usa intredeschis, pozele alb negru par neinteresante, lipite una langa alta. o lume necunoscuta...curajul te impinge si deschizi usa. Sus, numai poze, patul suprapus cu asternuturi mov face totul mai ciudat. dulapul si el plin cu poze. pe jos doar haine si jucari. biroul ii plin cu caiete, carti si mangauri. undeva zaresti o poza colorata (uuuhhh daaa...mikaru meu). pe geam intra lumina pala, rafturile sunt ocupate de reviste, si carti. iti intorci privirea spre usa, dar ceva te lasa cu gura cascata. acel perete. nici un parinte nu ar fi permis asa ceva. peste tapetul vesel cu micky mouse, literele negre japoneze acopera micile fete ale personajelor de mult uitate...

cam atat...mai bine va pun poze hahah~
jelly.fish
jelly.fish
White Style
White Style

Numarul mesajelor : 37
Varsta : 31
Localizare : ミカルのうち
Data de inscriere : 02/05/2008

Foaie de personaj
Name: NoNo
Camera voastra Left_bar_bleue1/10Camera voastra Empty_bar_bleue  (1/10)
Kana Coin: 500

http://nono23q.livejournal.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de toast.brat Vin Mai 02, 2008 5:13 pm

Camera mea ii albastru deschis cu bulinute albastru inchis[Din vara se schimba^^'!].
Am 4 postere pe perete, pentru ca restu le-am aruncat sau nu-mi plac. Deci am cu Antic Cafe, Ayabie, The Gazette si VDV.
Posterele is pe peretele din dreapta. In coltu de langa geam, din dreapta, mi birou, imens, juma din perete ii birou. In partea stanga a biroului ii calcultoru, in dreapta televizoru. Sub televizor este un fel de fereastra in birou si acolo sta DVD. Pe DVD is ceva CD-uri cu filme si muzica. Sub fereastra aia is doua sertare. Unu o cazut si o ajuns sub patut[urmeaza sa-l explic] si altu imi tine toate revistele.
Sub monitor este inca o fereastra si doua rafturi. Pe raftu de sus sta scaneru si ceva carti si fise de scoala si pe raftu de jos imprimanta. Cealalta parte a peretelui din dreapta ii acoperita de un patut de bebe, de cand eram eu mica, in care punem hainele de pat cand mergem in vacanta-_-''. Sub el ii sertaru picat de la birou si 150 de jocuri[Ceva cutie cu jocuri gen nu te supara frate].
Pe peretele din stanga ii patu. Patu are in componenta doua dulapuri mari, doua mijlocii si patru mici. Intre alea mijlocii is trei rafturi. In primu dulap mare is tot felul de geci de piele. In al doilea mare is hainele vechi ale lui maicamea-_-''. In primu mijlociu is haine pe care le port numa iarna, si in al doilea haine pe care le port in rest. In primu dulap mic is jocuri si puzzle-uri. In al doilea globuri si chestii pentru brad. In al 3lea haine. Si in al 4lea nimic.
Apoi pe primu raft is dictionare si carti de medicina+un AirWhick.
Pe al doilea is toate cartile pe care le-am citit, si pe al treilea toate cartile vechi ale lu Horia[tata vitreg-_-]. Si sub astea ii patu.
Pe jos ii un covor roz cu visiniu si crem.
In fata celui deal doilea dulap mare mis toate cartile si caietele de scoala.
Mno asta-i camera mea.-_-''
toast.brat
toast.brat
Pink Style
Pink Style

Numarul mesajelor : 177
Varsta : 30
Data de inscriere : 21/04/2008

Foaie de personaj
Name: Ely.
Camera voastra Left_bar_bleue0/100Camera voastra Empty_bar_bleue  (0/100)
Kana Coin: 500

http://lullaby-butterflies.hi5.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum