Kiddy Grade: personajele preferate
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Kiddy Grade: personajele preferate
so ... care este?
mie imi place foarte mult de Eclair pentru ca este foarte copilaroasa si mereu ma face sa rad cand se prosteste . Imi place ca e frumoasa si curajoasa .De asemenea imi place si Lumiere pentru ca arata ca poate sa lupte alaturi de Eclair chiar daca pare ca e un copil. Imi place eleganta si hotararea ei .
mie imi place foarte mult de Eclair pentru ca este foarte copilaroasa si mereu ma face sa rad cand se prosteste . Imi place ca e frumoasa si curajoasa .De asemenea imi place si Lumiere pentru ca arata ca poate sa lupte alaturi de Eclair chiar daca pare ca e un copil. Imi place eleganta si hotararea ei .
Akiro- Orange Style
- Numarul mesajelor : 313
Varsta : 32
Localizare : Heaven
Data de inscriere : 26/04/2008
Foaie de personaj
Name: Akiro
Kana Coin: 200
Re: Kiddy Grade: personajele preferate
Ai dreptate si mie imi plac aceleasi personaje , imi place mult cand se prosteste Eclair, si ca e copilaroasa , imi place si pentru ca e cel mai puternic membru ES , si foarte frumoasa , si Lumiere e o scumpica imi place si ea e draguta , eleganta.
Fac o echipa buna , sunt prietene foarte bune.
Cel mai mult imi place Lumiere asa.(ador albastrul)
La Eclair imi plac toate corpurile foarte mult , nu ma pot decide asupra unuia preferat.
Ce mai o ador pe Eclair am vreo 800 de poze cu ea.
Fac o echipa buna , sunt prietene foarte bune.
Cel mai mult imi place Lumiere asa.(ador albastrul)
La Eclair imi plac toate corpurile foarte mult , nu ma pot decide asupra unuia preferat.
Ce mai o ador pe Eclair am vreo 800 de poze cu ea.
Ultima editare efectuata de catre ank in Lun Mai 12, 2008 3:26 am, editata de 1 ori
ank- Blue Style
- Numarul mesajelor : 106
Varsta : 29
Data de inscriere : 29/04/2008
Foaie de personaj
Name: Eclair
Kana Coin: 500
imi place mult de Lumiere pentru ca e scumpica si eleganta si imi place cum are prins parul^_^ imi place si de Eclair da nu chiar asha de mult ca de Lumiere^^'
.Ink.KetHit.- Moderator
- Numarul mesajelor : 209
Varsta : 33
Localizare : Aici^_^
Data de inscriere : 13/04/2008
Foaie de personaj
Name: Yurie
Kana Coin: 135
Gemenii Twe mi-au placut intotdeauna
Tweedledee e mereu stilata si sa zicem cu "nasul pe sus".Imi place ca loialitate la ea e pe primul loc si desigur ca nu-i place sa piarda.Si cel mai important e ca controleaza energia
Tweedledum o asculta mereu pe sora lui si e rece cu ceilalti.Si imi place cum isi combina puterea cu sora lui ^^
Tweedledee e mereu stilata si sa zicem cu "nasul pe sus".Imi place ca loialitate la ea e pe primul loc si desigur ca nu-i place sa piarda.Si cel mai important e ca controleaza energia
Tweedledum o asculta mereu pe sora lui si e rece cu ceilalti.Si imi place cum isi combina puterea cu sora lui ^^
SnOw`AlLuRa- White Style
- Numarul mesajelor : 45
Varsta : 32
Localizare : There...
Data de inscriere : 17/05/2008
Subiecte similare
» AMV-uri preferate
» Inuyasha: personaje preferate
» Blood+: personaje preferate
» Rozen Maiden: personaje preferate
» Inuyasha: personaje preferate
» Blood+: personaje preferate